Intrarea in societate

178 17 5
                                    

"Nu pot sa cred ca fac asta..."  isi spuse Putryland in gand in timp ce se deplasa de-a dreapta celor doi italieni, pe acel culoar care dupa cate se parea, nu mai avea sfarsit. Patricia era destul de surprinsa de aceasta situatie. Adica... tocmai e pe cale sa faca ceva, care probabil ii va schimba radical viata. Tocmai e pe cale sa intre in societate! 

- Yay!!! Voi deveni o tara! Striga Glasgow entuziasmata din partea cealalta a culoarului. Sunt un boss! Yeah! 

- Poti te rog sa taci?! Ma faci de ras! Ii strica Anglia buna dispozitie. Si de cand te-am invatat eu sa vorbesti cu "boss"? Nu vreau ca lumea sa creada ca am crescut o golanca de doi bani!

- Stai calm yo! Nu e ca si cum am injurat sau altceva... 

- Incepi sa semeni tot mai mult cu... dar Anglia nu reusi sa-si termine fraza, ca si fu intrerupt de catre un tip blond, cu ochelari si cu o jacheta de baseball: 

- Yo! Sprancene-de-hamster! Ce mai face psihopatul "magician"? Dupa ce mai luase o imbucatura din hamburger, America incepu sa rada cu pofta la propria gluma. Si spune-mi te rog cine-i fata asta smechera care te insoteste? 

- Cum naibii mi-ai zis, you git?! Ma rog... ramai calm Arthur... Ea este sora mea, Glas...

- Omule! Ma pot prezenta si singura! Glasgow, incantata de cunostinta! Ii zambi June strengareste Americii. Si apropo, mi-a placut gluma cu "sprancene-de-hamster"! rase aceasta.

- Hei! Tu de partea cui esti?! se enerva Anglia.

- Scuze, dar frate! Nu poti ignora o gluma buna atunci cand a fost facuta! Sunt de partea tipului cu hamburgeri! 

- Uite ma! Cineva care stie sa aprecieze glumele bune! Ne vom intelege de minune! 

- Sunt inconjurat de tradatori... Bloody hell! June, de unde naiba ai facut rost de sucul ala?! 

- Eh? raspunse aceasta de-abia mai reusind sa scoata vreun cuvant clar, din cauza sorbitului din Cola. A, da! Alfred mi l-a dat! 

- I-ai aflat deja numele real?! Asta da imprietenire rapida... si, stii ce? Alfred, ramai tu cu ea acum. Eu am ceva treaba si... na... nu prea voi avea timp sa ma mai uit si dupa o hiperactiva bautoare de suc negru... tot nu stiu ce vedeti voi la chestia aia... sper numai ca impreuna sa nu dati foc la locul de conferinta...

- Nu iti fa griji! Sunt un adult acum! Un erou adult! June, ai sa-ti petreci ziua asta la conferinta cu una dintre cele mai cool tari! Tu poti fii sidekick-ul meu!

- DA! Va fi genial! Mersi Iggy pentru ziua asta geniala! Glasgow isi imbratisa fericita fratele care, totusi nu era prea sigur de aceasta decizie, si pleca impreuna cu America spre sala de conferinta... in stilul Superman!

- Of... ma rog, e idependent acum! Daca nebuna aia va face vreo dauna, el va fi cel care va plati! Anglia ii privi nostalgic pe cei doi, cum se indeparteaza din ce in ce mai mult. "Si in plus... ea trebuie sa invete treptat sa-si poarte singura de grija, nu? Nu doresc sa sufere la fel cum a facut America din cauza mea... Fara razboi de data asta! Daca va ajunge sa doreasca idependenta, atunci eu i-o voi oferi... pasnic! Cu toate ca asta inseamna sa devin cu adevarat singur..." Gandurile intense ale lui Arthur fusera dintr-o data intrerupte de catre un strigat ciudat, dar totusi estul de cunoscut de catre natiuni:

- Pastaaa! 

- Da' mai taci naibii odata! 

O, da! Ei erau, cei doi frati italieni! Anglia isi dadu ochii peste cap si ii privi in continuare pe respectivii cu ideferenta. Ceva era diferit insa! Nu stia inca ce, dar exista ceva ciudat in atmosfera lui Romano si lui Veneciano, ceva... nou! Ceva ce il facea pe Arthur sa nu-si mai poata lua privirea de la ei. Atunci, o vazu! Chiar in spatele celor doi care acum se imbranceau si se loveau de mama focului, certandu-se care sa intre primul in sala de conferinte, se afla o fata noua. O fata satena, cu niste ochi albastrii intensi, atintiti intr-o carte. Parea ca nu ii baga in seama pe cei doi, care dupa cate se parea, erau chiar fratii ei! Ce sa mai? Acel fir de par rebel care ii atarna din coafura, demonstra acest lucru pe deplin! Cu toate ca infatisarea ei era suta la suta de un italian veritabil, personalitatea si aura care se invartea in jurul ei spunea altceva.

In cele din urma, Romano fu cel care il observase pe Marea Britanie cum statea exact in fata lor si se holba la ei cu o expresie ciudata. O expresie, atipica lui. 

- Hehe... hai mai bine sa o lasam pe Putryland sa intre prima... spuse acesta cu o fata ciudata pe fata. 

- Wow! Romano! Te-ai lovit cumva prea tare la cap cu tortellini? intreba fata mirata de gestul lui Romano.

- Taci odata si intra! Nu o sa ma mai vezi asa prea curand! Romano ii deschise usa Patriciei si se uita cu coada ochiului la Anglia care se pare ca a inteles mesajul si pleca in treaba lui. 

- Veee~ Germania! Germania! Fa cunostinta cu incantatoarea mea sorella! 

- Vat? Cate rude mai ai, Italia?

- Konichiwa! 

- Ohohohohon! 

- Yo! Eu si sidekick-ul meu, care si ea e noua de altfel, iti spunem buna!

Hetalia: World's WonderWhere stories live. Discover now