de afspraak

635 26 2
                                    

tineke

ik werd wakker doordat athina begon te huilen ik haalde haar uit haar kamer en nam haar mee naar onze kamer waar ik haar de borst gaf. nadat ze gedronken had legde ik haar tussen mij en koen in. ik kon de slaap niet meer vatten. door wat ik en koen daarstraks hadden besproken miste ik brigitte super hard. ik bleef  maar draaien en keren in bed plots schrok ik van het geluid van de wekker en vervolgens athina die haar keel open zette. ik suste athina terug in slaap en legde haar in haar eigen bedje. koen stond te douchen terwijl ik de ontbijttafel zette.

koen

ik kwam vanonder de douche en zag meteen aan tineke dat ze niet goed had geslapen terwijl athina een rustige nacht had gehad dus daar kon het niet aan liggen. ik vroeg haar schat wat scheelt er?. ze antwoordde ik kon niet slapen ik kan niet van het gevoel af dat naar hier komen een goede beslissing was. schat als je dat gevoel niet kwijt kan dan is dat een teken dat dat zo is. we spreken er vanavond over ik moet nu gaan werken. ik gaf haar een kus ging naar athina haar kamer en gaf mijn kleine prinses ook een kus.

roger

het was half tien als mijn gsm ging het was tineke. ik nam op en tineke klonk vermoeid chef ik zou u eens moeten spreken kan ik deze middag eens naar dilbeek komen om u te zien. geen probleem tineke kom maar af dan kan ik athina ook nog eens zien.en ze sloot af waarover zou ze me willen spreken zouden floor en brigitte dan toch gelijk hebben dat ze willen terugkeren?. geen idee we zullen deze middag wel zien

tineke

ik begon me op mijn gemak klaar te maken als athina haar keel open zette ik liep naar haar wiegje in de living en nam haar eruit ze had honger ik gaf haar de borst terwijl ik me voor mijn kleerkast zette om kledij te vinden waar ik nog in paste want al hoewel ik al 3 maand bevallen ben zijn de baby kilootjes er nog niet echt af. ik vond uiteindelijk een broek waar ik nog in paste. ik legde athina op bed en deed snel deze broek aan. daarna kon athina verder drinken ik legde mijn hemd en pull al klaar. athina had gedaan met drinken dus kon ik me aan kleden. ik zette haar in haar maxicosi en vertrok. een uurtje later stond ik aan de brasserie waar ik en roger hadden afgesproken we hadden niet op kantoor afgesproken op mijn vraag omdat ik eerst de commissaris zijn reactie wil weten voor de rest van de bende het mag weten.

roger

ik zag tineke binnen komen en wenkte haar. ze kwam naar me toe ik nam athina onmiddellijk uit haar maxicosi en gaf daarna tineke en kus nu ik haar baas niet meer was kon dat. we bestelden ons eten en tineke begon chef ik onderbrak haar meteen tineke nu is het roger. oke roger ik zou u willen vragen of ik en koen niet terug kunnen komen naar dilbeek. dan hadden brigitte en floor toch gelijk. eigenlijk had iedereen dit gehoopt daarom had ik hun laten vervangen door interim personeel dat ik elk moment kon laten vervangen. voor mij geen probleem zei ik dan ook wanneer willen jullie terug komen?. wel roger om eerlijk te zijn zo snel mogelijk maar we hebben toch een week of 3 nodig om een huis te vinden in de buurt en te verhuizen. wel voor dat huis kan ik jullie misschien helpen mijn zus is net naar benidorm verhuist en ze verkoopt haar huis ik kan misschien zelf iets van de prijs doen voor jullie. ooh roger dat zou super zijn maar nu moet ik terug vertrekken of ik zit straks vast in de file.

tineke

ik nam afscheid  van roger en vertrok terug naar huis ook al voelde dilbeek nog steeds meer aan als thuis dan antwerpen.

de buurtpolitie- een nieuw beginWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu