het pleziertje

611 25 0
                                    

tineke

als ik het ritme van men leven nu vergeleek met het ritme van pakweg een jaar geleden was het een wereld van verschil.ik miste het een klein beetje maar ik zou voor geen geld ter wereld Athina en Koen willen missen.sinds het gesprek met roger was ik aan het twijfelen zou ik tegen koen zeggen dat ik terug wil naar Dilbeek terug naar huis of zou ik wachten tot Koen er zelf over begint?. het zou niet lang meet duren voor hij erover begon je zag dat hij izch verveelde in zijn huidige job. ik besloot het vanavond voorzichtig aan te kaarten.

koen

heel de tijd papierwerk doen begon me echt tegen te steken. Ik miste de actie.Ik moet Tineke vanavond zeggen dat ik terug wil naar Dilbeek. Ik dronk nog eens van mijn koffie nam men gsm en keek naar de foto van tineke en Athina. dit gaf me de moed om weer boven de papieren te gaan hangen.Eindelijk was het 17 uur 30 ik mocht naar huis. Ik besloot meteen tegen tineke te zeggen wat ik dacht. Ik kwam binnen liep naar athina haar wieg en gaf haar een knuffel . ik was maar een werkdagje weg geweest maar had haar toch enorm hard gemist. ik legde haar terug in  haar parkjedraaide me naar tineke en zei "schat ik moet u iets vertellen." "ik ook begin ik?é vroeg tineke "oke begin jij maar". "wel schat kijk naar brigitte die heeft 5 kinderen en werkt nog ik zou terug willen gaan werken." "schat geen enkel probleem maar op een voorwaarde we gaan terug in dilbeek werken en wonen "onderbrak ik haar.

tineke

ik voelde hoe mijn ogen zich met tranen vulde Koen nam me vast en knuffelde me hij zei "gaat de commissaris er eigenlijk akkoord mee gaan dat we terug keren." "wel schat ik ben stout geweest en ik heb daarstraks een afspraak gehad met de commissaris en gevraagd of we terug mochten keren. hij zei dat iedereen in dilbeek dit hoopte en verwachtte en dat ze ons daaarom door interimers hebben laten vervangen." athina begon te huilen ik veranderde haar pamper. toen ik terug kwam zei koen "schat hoe wist jij dat ik ging willen terug keren?" "schat ik ken jou een beetje en je liep er zo ongelukkig bij ik kon het niet meer aanzien en qua woonst hebben we geluk de commissaris zijn zus gaat verhuizen naar benidorm en we kunnen haar huis overkopen het ligt op nog geen 10 minuten van het commisariaat. "schat niet te hard van stapel lopen ze moeten me hier nog laten gaan " dat ging de commissaris regelen ze gaan je morgen laten weten hoelang je hier nog moet blijven. "daarom zie ik jou graag je regelt dit allemaal omdat ik ongelukkig ben jij bent de beste vrouw die ik me kan dromen. "schat jij zou juist het zelfde hebben gedaan voor mij.Koen nam me vast en begon me te kussen. hij streelde met zijn ene hand door mijn haren en met zijn andere hand ging hij onder mij bloes.

koen

het was nog maar vooravond maar toch deden tineke en ik alsof het al nacht was met twee vingers maakte ik haar beha los en voor het eerst sinds athina geboren is lagen de kledingstukken verspreid over het hele appartement. na ons pleziertje bleven ik en tineke nog even gezellig in elkaars armen liggen.het p

de buurtpolitie- een nieuw beginWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu