Capitolul 2

12 2 0
                                    

–Cum adica ieșire nu e? — a început a panica Iana.
–Taci! — Roman se uita la ea apoi la radio. — Sa ascultam ce ne spune!

Ce hotărâre buna, Roman! — vocea din radiola repede a răspuns.

–Ne aude? — intreaba Vlad socat.
–Se pare ca...

Da, va aud. Haideți sa nu ținem timpul degeaba. Va explic regulile jocului. Asa, voi sunteți 8 jucători. Peste cateva minute dupa acest mesaj la voi va veni o persoană care va imparti niste bratari de diferite culori iar voi nu aveti dreptul sa le alegeti. Persoana o va face. Pe langa aceste bratari vor fi înmânate si niște calculatoare de mâna prin care veti comunica, aici nu este internet si antene nu sunt, acest joc e mai interesant, nu?

Elena scoate telefonul din buzunar si intr-adevar antene nu erau iar asta insemna una : nu va putea apela sau da mesaj cuiva in stare de urgență. Toti si-au verificat telefoanele.

–Fuck! — Oxana baga telefonul in buzunar. — Perfect!

Ati verificat? V-am zis eu. Deci. In ce consta jocul? Ascultati bine. Intre voi 8 vor fi 2 trădători care vor omorî iar brățările de pe maini va vor ajuta sa cunoașteți persoana in cauza daca ati vazut ceva suspicios sau chiar daca ati vazut scena omorului.  In acest caz apăsați pe butonul roșu de pe ecran si se va deschide chat-ul unde veti discuta intre voi despre cele întâmplate si veti vota iar persoana cu multe voturi va parasi jocul pentru totdeauna venind în camera de unde a început totul, adică aici. Butonul verde de langa cel roșu e mesajul de urgență. Cineva din voi poate vedea ceva straniu iar fara cadavru adunarea jucătorilor nu o veți putea aduna. Pe ecran după votare va apărea răspunsul corect,dacă e vinovat sau nu acel jucător si doar tradatorii se vor cunoaște unul pe altul încercând sa se apere din caz de ceva. Castiga acel care va ramanea viu pana la urma sau castig toti daca ambii "trădători" vor fi găsiți. Trădătorii trebuie sa țina in taina asta, pe ecran va apărea cine sunteți voi toți: trădători sau jucători. Jucătorii simpli la fel nu trebuie sa spuna cine sunt astfel veți plăti grav. Miscati creierul si ganditi cu mintea, nu cu inima. Ea nu va va ajuta! Succes! — vocea se întrerupe.

Among Us : Escape RoomUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum