Inceputul inceputului

160 6 1
                                    

''Ahh...de ce trebuia sa ma nasc pe acesta planeta?de ce?nu era mai usor sa ma nasc pe Marte?!''

Salut!Sunt Denisa si am 18 ani, aceasta este povestea mea,cum am invatat sa fiu un om bun si ca nu poti avea totul fara sa te lupti pentru el.

Totul a inceput inca din ziua in care m.am nascut.Tamara,dusmanul meu de moarte si totodata verisoara mea,crede ca eu sunt vinovata ca am venit pe lume,ceea ce absurd,tot ea ma considera rautatea comprimata intr-o fetita,dar nu avea de unde sa stie.Pe atunci era numai o pustoaica de 13 ani.Oare este mediu?Oare chiar asa va fi?

timpul trecea relativ repede,iar eu am invatat sa merg,sa vorbesc in timp ce Tamara se uita la mine cu multa ura parca vroia sa imi sara in gat.Eu o iubeam,dar nu stiam inca de ce este in stare.Inainte de nasterea mea,Tamara era lumina ochilor lui Elias,bunicul nostru,dar mai apoi lucrurile s-au schimbat foarte mult astfel incat eu devenisem favorita bunicului,iar Tamara a fost ignorata complet.

Dupa cele intamplate,tamara a devenit si mai geloasa pe mine,iar atunci cand ma lasau in grija ei,mereu ma batea,dar inca nu eram in stare sa le spun parintilor mei intrucat eram prea mica.

Au trecut cam 4 ani,am invatat sa vorbesc si incepeam sa o urasc pe Tamara la fel de mult ca ea pe mine.Din clipa aceea am decis ca o sa ma razbun pe ea si nu o s-o las sa duca o viata usoara.

De fiecare data cand se ivea ocazia,imi minteam parintii fara pic de rusine sa ma duca la Tamara ca sa aiba grija de mine cat timp ei sunt plecati.

In fata parintilor eram mereu un inger,dar cand era vorba de Tamara eram un dracusor.

Intr-o zi am mers la Tamara deoarece era duminica si obisnuiam sa luam masa in familie.Puiul era in cuptor si pielea lui incepea sa prinda culoare devenind pe parcurs o crusta crocanta lasanu-ti gura apa. Ca de obicei eu si Tamara am mers la ea in camera.

-Tamara imi dai,te rog,papusile tale?

-Desigur,holbandu-se cu mila la ele.

Planul meu de razbunare incepuse si desigur urma ceva malefic.I-am luat papusa preferata si i.am rupt capul.Dupa ce a vazut ce am facut a inceput sa planga si sa urle ca o copila de la spitalul de nebuni.A fugit la parintii ei si le-a spus ca eu am rupt-o.

-Tamara,draga fata,linisteste-te!Denisa nu te-ar trada deoarece te iubeste.

Intre timp ma chinuiam sa par trista facand ochi de caine plouat.

-Nu este adevarat,zbiara Tamara.Mereu cand ma lasati cu ea ma bate si ma chinuie.

-Tamara!?Cum indraznesti?E doar o fetita de 5 anisori si nu are atata putere.

Tamara fuge in camera ei si cina a fost anulata. In gand imi spuneam ,,Bravo Denisa,nu se putea mai bine de atat".

Astfel razbunarea este oficial inceputa.

Adevarul doareWhere stories live. Discover now