Berrak Rüya Esnasında Neler Olur ? Neler Yapabiliriz ?

1.8K 50 23
                                    

Bu bölümde berrak rüya esnasında ne gibi ilginç şeyler gerçekleşebileceğinden ve neler yapabileceğinizden bahsedeceğim.

1) HER İSTEDİĞİMİZ OLUR : Berrak rüya haşa aynı cennet gibidir. Sonuçta sizin beyniniz ve sizin rüyanız. Yani kontrol sizdedir. Bir şey hayal ettiğinizde önünüzde belirir. Fakat bunun da bazı istisnaları vardır. Eğer bu işte çok profesyonel değilseniz her şeyi kontrol edemeyebilirsiniz. Mesela mekân değiştirmek çok zordur. Yani bulunduğunuz ortamı pat diye değiştiremeyebilirsiniz. Veya var olmayan bir şeyi aniden var etmek ya da var olan bir şeyi aniden yok etmek çok zordur. Ama zamanla yapılabilir.

2) RÜYA ORTAMINI GEZEBİLİRSİNİZ. Bu belki de berrak rüyanın en ilginç yanıdır. Çünkü rüya gördüğümüz ortam genellikle çok saçmadır ve sonsuzdur. Yani bence berrak rüyalara yeni yeni başlayan bir insan ilk olarak bir şeyler yaratmaya veya hayallerini gerçekleştirmeye çalışmak yerine rüya gördüğü ortamı gezip incelemelidir. Bunu yaptığınız zaman dehşet verici ilginçlikte şeyler görebilirsiniz.

3) UÇABİLİRSİNİZ. Rüyada uçmak da yapabileceğiniz en çılgın şeylerdendir. Ayrıca bunu yaparak gerçekten de uçmanın nasıl bir his olduğunu anlayabiliriz. Fakat bunu yaparken dikkatli olmak gerekir. Rüyada uçmak ne kadar gerçekçiyse; düşüp yere çakılmak da o kadar gerçekçidir :)

4) 5 DUYU ORGANINI DA KULLANABİLİRSİNİZ. Rüya esnasında cisimleri görebilir dokunup hissedebilir, koklayabilir, tadabilir ve sesleri de duyabilirsiniz.

5) CİNSEL İLİŞKİYE GİREBİLİRSİNİZ. Genellikle kitabımda böyle müstehcen konulara değinmem. Ya da böyle bir deneyim yaşamış olsam da anlatmam. Ama berrak rüya hakkında bildiğim her şeyi yazdığım için bunu da yazdım. Böyle bir şeyi gerçek dünyada denemek biraz zor olduğu için rüyanızda içine her türlü fanteziyi katarak da deneyebilirsiniz. Ama size bir uyarım var. Eğer rüyanızda orgazm olursanız gerçek dünyada da orgazm olabilirsiniz. :)

6) RÜYADA BİR İNSANLA KONUŞABİLİRSİNİZ. Bu da berrak rüyanın en ilginç yanlarından biridir. Çünkü konuştuğunuz insanın size ne diyeceğini tahmin bile edemezsiniz. Mesela size gerçek dünyada yaşadığınız bazı sorunların çözümlerini verebilir.

Nasıl daha fazla berrak rüyada kalırız ?

Arkadaşlar bu çok kritik bir olaydır. Yani rüyada olduğunuzu fark ettiğiniz ilk anda hemen bunu uygulamazsanız beyniniz sizi rüyadan atar. Taktik şudur. Rüyaya adapte olmak. Bunu bir çok şekilde gerçekleştirebiliriz. Mesela ellerimizi birbirine sürebiliriz (bu teknik rüyada ellerimizi hissettiğimiz için rüyada kalmamızı sağlar), kollarımızı açıp deli gibi daha fazla rüyada kalmak istiyorum diye bağırabiliriz,yine deli gibi etrafta koşup çığlık atabiliriz... Bu teknikler rüyaya adapte olmamızı sağlamakla birlikte uzayıp giderler. Siz de kendi tekniğinizi üretebilirsiniz.

Ya rüyanın içinde hapsolursam ?

:)  :D Arkadaşlar böyle bir şey mümkün değildir. Zaten asıl amaç bırakın hapsolmayı; daha fazla rüyada kalmaya çalışmaktır. Böyle fantastik fantastik şeyler düşünmeyin :D

Berrak rüyadan nasıl çıkarız ?

Berrak rüyadan çıkmanızı tavsiye etmem çünkü bu çok değerli bir deneyimdir. Ama yine de uyanmak istiyorsanız bunun için bir teknik var ve tamemen bana ait. Rüyada gözlerinizi kapatıp bir kaç saniye beklerseniz gözlerinizi tekrar açtığınızda kendinizi yatağınızda bulursunuz. Yani en azından bende böyle oluyor. Eğer bu işe yaramazsa %100 işe yarayan diğer bir teknik de kendinizi bir uçurumdan aşağı atmanızdır. :)

Şimdilik aklımda olanlar bunlar arkadaşlar. Ama aklıma yeni bir şey geldiği anda güncelleyeceğim. Bundan sonraki bölümde ikinci deneyimimi paylaşacağım. Sağlıcakla kalın.

Lucid Dreams (Berrak Rüyalar)Where stories live. Discover now