estem sols

185 4 0
                                    

Després d'una tarda de piscina amb els amics, vam quedar-nos sols per primera vegada. Estavem al meu llit. No vam poder evitar-ho i ens vam besar. Vam notar l'escalfor, les respiracions alterades, vam anar despullant-nos poc a poc. Vaig baixar-te els calçotets vermells que t'ho remarcaben tot, vaig sorprendre'm. La meva mà te la va agafar tota, suaument.

-M'has d'explicar com va això, eh- Segurament no era el moment correcte per dir això però mai li havia fet una palla a ningú.

Simplement, vas riure. Vas baixar-me la cremallera dels pantalons, m'els vaig treure. Vas introduir-me els teus dits que tampoc sabíen que fer, i es notava. Vas fer-me mal, jo mai m'havia pogut ficar més d'un dit. Tot-hi que jo estava una mica incòmode, tant se'm donava. La teva respiració cada cop s'accelerava més, el teu abdomen que pujava i baixava sense parar, vaig notar que et feia falta poc per arribar i vaig moure la mà més ràpid. Finalment, et vas córrer damunt meu, una sensació agradable, estava plena del teu líquid però no m'importava, tú estaves bé.

TúWhere stories live. Discover now