Na-update namin ang aming Mga Alituntunin sa Nilalaman.
Suriin ang pinakabagong mga alituntunin para patuloy na makapagbahagi ng mga kuwento nang ligtas.

I

449 14 2
                                        

     

BU BİR HAYRAN KURGUDUR GERÇEK KİŞİLERLE ALAKASI YOKTUR



Fakültede sıradan günler gelip geçiyordu. Çevrem geniş ve seviliyordum, insanlar güzelliğime bakarak beni yargılasa da, kimse içimi bilmiyordu.

      İşte bundan hep nefret ettim. Güzel olunca tüm dertler bitmiyor ki ben dış görünüşümü (çok gerekli olmadıkça) kullanmayı sevmem. Fiziğim ve yüzüm güzel olsa da kalbim yoktu. Duygusuz gibiydim çünkü ben iyi olan hiçbir şeyi haketmiyordum.
       Zamanında insanlara yaptığım şeyler kötüydü ve daha kötüsü kimsenin beni kötü yargılamamasıydı.
      Bunun verdiği rahatlıkla kaba bir insan olmuş ve diğer insanlara zarar vermiştim.
     Daha sonra ise 5 yıl önce yaptıklarımı telafi etmek adına iyi biri olup diğer insanlara yardım etmek istemiştim.
     Şimdi ise %100 bursla girdiğim bir üniversitede psikoloji bölümünü bitirmeme 1 sene kaldı.
     Kendime yeni bir sayfa açmış ve her şeyi yoluna sokmuştum ve hepsini kendi başıma yapmıştım.
     Geçmişte.. O zamanlar kilolu ve sivilce doluydum. Kendimi günlerce aç bırakıp kilo verdim ve üniversiteye geçtiğimden beri bunu yapıyorum. Sivilcelerimden kurtulup iyi bir insan olarak hayatıma devam etmek güzeldi.
    Şu an bu kadar popüler olmamın sebebi ise buydu. Zayıf ve güzel olmam.

\\\05/10/2020 Pazartesi sabah 08:47 ///

       Okula 2 hafta ara verilmişti. Bilirsiniz sömestr tatiliydi ve ne çabuk geçtiğini anlamamıştım.
     Okula giriş yapmadan önce Jennie ile karşılaşmış ve içeri girmiştik. Fakat herkes birilerinin önüne toplanmış ve ilk bakışta fark edilmemenin rahatlığıyla sınıflarımıza gidecekken;
Kızın biri çığlık atarak konuştu.

"Aman tanrım onlar Rose ve Jennie!"


"Aman tanrım onlar Rose ve Jennie!"

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.





Tüm bakışlar anında bize döndüğünde sıkıntıyla oflamaya başlamıştım

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.




Tüm bakışlar anında bize döndüğünde sıkıntıyla oflamaya başlamıştım. Az sonra çıkma teklifleri gelecekti.

RoseKook /Promise/ <TAMAMLANDI>Mga kuwentong kahuhumalingan mo. Tumuklas ngayon