2

255 13 4
                                    

Sabah kalktığımda yaz tatilinin gerçekten de artık başladığını anladım hızlıca kalkıp tuvalette işlerimi halettim.Dolabımı açıp kot şort ve yarım beyaz tişörtümü çıkartıp giydim ayaklarımada nike geçirip mutfağa gittim.Kahvaltı hazırlarken yeni bir fotoğraf çekip İnstagram'a koydum.

'Gezmeden önce kahvaltı. xx' diye yazıp yollamıştım.Daha dün açmama rağmen 60'dan fazla takipçim vardı.Fotoğrafı yayınladıktan sonra İnstagram'da gezerken 5 dakika önce Cenk'in paylaştığı fotoğrafı beğenip 'Günaydın.' mesajı yazdım.Mesajı yazdıktan sonra kahvaltımı hazırlamaya devam ettim.

Masaya oturup kahvaltımı ederken bildirim gelmişti.Cenk'de bana mesaj yazdığını gördüm.

'Sana da günaydın ;) demek gezicek ha? Fotoğraf çekilmeyi unutma!'  diye göndermişti.'Unutmam.' diye yazıp gönderdikten sonra kahvaltımı ettim.Babamın işi olduğundan sadece ona mesaj atmıştım, dışarı çıktığımdan haberi olsun diye.Kahvaltım bittikten sonra çantamı alıp evden çıktım.

Kendime bir kaç albüm ve kitap alsam sorun olmazdı.Evden çıkar çıkmaz AVM'ye gitmeye başladım.Kitapçıya girip bir kaç tane beğendiğim kitap ve sevdiğim ünlülerin albümlerini almıştım.Gezerken yaz için bir kaç parça eşya aldıktan sonra bi cafe'ye oturup soğuk bi kola istemiştim.Fotoğrafımı çekip instagram'a attım.

'Gezmeden sonra buz gibi kola iyi gider.xx' yazıp yayınlamıştım.Hemen beğeni ve yorum gelmişti.Cenk'ten gelmişti.

'Afiyet olsun.;)' yazmıştı ona teşekkür edip profilinden resimlerine bakmıştım.Bayağa yakışıklı birisiydi.Bende fotoğraflarını beğendim.Kolamı içtikten sonra cafe'den çıkıp eve yürümeye başladım.Babam bana hep şöför tutmasını söylüyordu ama ben hiç istememiştim.Yürümek daha cazip geliyodu bana.

Eve gelip aldığım kıyafetlerin etiketlerini çıkartıp dolabıma koydum.Aldığım kitaplar ve albümleri ise kitaplığıma düzgün bir şekilde koyup aldıklarımdan bi kitap seçip koltuğuma oturdum.1 hafta 3 kitap bitirdiğim olmuştu.Şimdi ise yeni bi kitaba başlicaktım.

************************************

Kitabı okurken kapının açılma sesiyle kitabın arasına ayraçı koyup odadan çıktım.

''Baba?'' diyince salona pizza kutularını koyduğunu gördüm.

''Bak pizza aldım birlikte yiyip film izleriz ne dersin?'' dedi gülerek.

''Tamam olur.''diyip gülümsedim.

************************************

''Baba yazlığa ne zaman gidicez?'' diyince bana baktı.

''1 hafta sonra gidicez bir kaç işim var sonra tatil yaparız baba kız.'' dedi gülümseyerek.

'' O zaman bende yarın alışverişe çıksam iyi olur.'' diyip gülümsedim.

1 AY SONRA 


3 haftalık babamla dün bitmişti bugün ise bavulları boşaltıyoduk.Kıyafetlerimi bavuldan çıkartırken bildirim sesiyle telefonumu ders masasının üstünden alıp gelen bildirime baktım.Cenk en son attığım manzara fotoğrafına yorum yazmıştı.

'1 haftadır kendi olduğun fotoğraf atmıyosun :((' diye yorum yazmıştı.

Tatilde bayağa mesajlaşmıştık DM'den ve 1 haftadır da kendim olan bir fotoğraf paylaşmayıp manzara fotoğrafı falan paylaşmıştım.Hemen saçımı düzeltip kendimi çekmiştim.

'Beni özleyenler varmış. xx ;))' diye yazıp yayınlamıştım.Hemen beğeni ve yorum gelmişti.

'Ben özledim!!!' diyen yorumu görünce gülümsedim.Cenk çok tatlı ve komik birisiydi.Sosyal medyadan da olsa ondan hoşlanıyordum.

 Umarım o da benden hoşlanıyordur.

Meraba yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum.:))))

İnstagram(Askıda)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora