3.

13.9K 340 16
                                    

Svu snagu iskoristim da ga odgurnem od sebe, a on se ni centimetra ne pomjeri.

-"Nisam hteo da te imam veceras, ali ocigledno te smiriti drugacije necu..."

-" Da se nijesi usudio da mi pridjes,da me dotaknes! Oteo si me i ne zelim tvoje prljave ruke na svom tijelu."

Izgubim ravnotezu kad me gurne na krevet na mekanoj posteljini. Krevet kao da je 20. vijek napravljen od metala. Pokusam ustati da bi se on nasao preko mene.

-"Sad cu da te dodirujem sve dok ne dobijem izvinjenje Kristina..."

Izgovara dok moje ruke vezuje za krevet. Tek sad shvatam svrhu ovakvog kreveta kad se lisice nadju na mojim zglobovima. Krenem se cupati ne bih li mu nos razvalila nogom, ali ne uspjem jer ubrzo i noge bivaju zavezane i svakim mojim pokretom  su bile rasirenije bez mogucnosti da ih spojim opet.

-" Psihopato bolesna! Odvezi me!!!"

Proderem se, kad samo pomislim da sam izustila tokom gledanja filma 50 nijansi da mi vezivanje djeluje privlacno iscupala bih sebi jezik zbog te glupe sale.

-" Bicu grub i prestacu samo kad mi kazes izvini Romane"

Prisao je makazama, a meni srce stane u pete sto primjeti. Sta bosce me dok se ne izvinim!?

-" Necu te bosti makazama..."

Kao da cita moje misli odgovori na njih i razbuca uz pomoc makaza apsolutno sve sa mene.

-" Bolesnice ostavi me na miru!! Odvezi mee!"

Gubim glas od straha i vristanja i sledecim pokretom moje noge bivaju potpuno rasirene. Odmakao se od mene i stao ispred kreveta posmatrajuci moje potpuno nago tijelo. Gledao je i blago jezikom prolazio po svojoj doljnjoj usni, da bi se par sekunsi kasnije naslonio na krevet i svukao svoju majicu ispod koje je istrenirano razvijeno tijelo sa par tetovaza na zategnutim prsima i ramenima.

-"Rekao sam da cu prestati samo kad cujem izvini. Cista si i pre mene te nije imao niko sto dodatno cini zanimljivim ovu pustolovinu"

Pratila sam njegove pokrete dok otvara bocu sampanjca i u njoj stavlja 2 kocke leda.

-" Da si bila dobra devojcica sad bi zajedno pili i imali nezaboravnu noc... ne mogu reci da mi nije drago sto si takva"

Opet je prisao krevetu i besramno sarao pogledom po mom tijelu.

-" Psihopato smrdljiva odvezi me odavde!"

Izadhnuo je i coknuo jezikom.

-" Bilo bi ti zanimljivije da se opustis i prepustis."

Prisao je i ostatak sampanjca pocne posipati po meni. Opkoracio me je i oslanjao se na svoja koljena postavljajuci led izmedju svojih zuba. Krenuo je od vrata ka grudima gde prosara par puta da bi led ostavio na dno mog stomaka.

-"Opasno si me privukla fizicki, a tvoj dug jezik me ljuti i izludjuje istom mjerom"

Njezno jezikom krene kupiti sampanjac dok rukom pocne praviti polukrizne okrete na sam moj centar. Svaki njegov dodir izazivao je gadjenje ali i neki glupi osjecaj u tijelu koji me tera da podrhtim.

-"dosta je, molim te dosta je.."

Izustim, ali on kulira moje moble ubacujuci prst kojim napravi par pokreta unutar mene. Ne odustaje od kupljenja sampanjca i obradjivanja mojih grudi.

-" Romane molim te prestani!"
Vrisnem kroz suze koje su pocele padati, medjutim osjetim drugi prst u sebi ubrza pokrete tako da bol polako nestaje, a on ubaci i treci prst svom brzinom prodiruci u mene.

-"Izvini, Izvini!!"
Kazem kroz suze dok pulsiranje u mom stomaku stvara bol, a suze ne prstaju teci niz moje obraze.

-" I zelis li da te dodirujem?"

Pita kroz smijeh..

-"Smao prestani, molim te prestani!"

-" Pitao sam zelis li da te dodirujem..."

Prstoma krene sarati po mojim grudima.

-" Ne!"

Vrisnem, pokusavajuci da se ispravim ali lisice stegnu moje ruke i stvore jaku bol u predjelu zglobova.

-" Njaaa pogresan odgovor"

Vratio je prste u meni i nastavio bez ijedne emocije da prodire sto jos jednom izazove pulsiranje u meni,ali mnogo bolnije.

-" Proklet bio zelim da me dodirujes!!"

Vrisnem ono sto bi voljeo cuti kada on konacno ustane sa mene i iz malog ormara izvadi bijeli bade mantil stavljajuci ga pored mog kreveta.

-" Isfrustriran sam i nezadovoljan..."

Rekao je kad odveze moje crvene ruke i noge pustajuci me da sjednem.

-" Sad bih trebao da te jebem dok ne pocnes krvariti, ali ostavicu taj deo za sjutra. Obuci se i gubi se iz kuce pravo u svoju sobu."

Nije trebao reci dva puta, ustala sam se i sa jako cudnim osjecajem u svom medjunozju obukla mantil i izjurila iz kuce zeleci da vise nikad ne udjem u nju. Jedna od devojaka me je pratila i cim zalupim vrata svoje sobe ona ih zakljuca. Na krevetu stajale su nove stvari,hrana i boce vode. Ni tren vise nijesam mogla trpljeti osjecaj njegovog dodira na sebi, njegove usne koje su me dodirivale, ruke samo sam htjela sve sprati sa sebe. Ne obracem paznju koliko je voda koja pada niz mene vrela jer se i sa najvrelijom vodom osjeti prljavo. Nisam smirila drhtaje svog tijela,ni suze moje su padale niz moje oci.

Voljela bih kad bi mi neko dao odgovor na pitanje zasto ja sta sam uradila pogresno i sta sam kome skrivila da mi se ovo desava. Napravila sam par koraka i bacila se na krevet ne trudeci se da konstatujem vrelinu svog tijela i crvenilo od vode.
Ako je ovo samo pocetak sta me sve ceka dok dodjem do samog kraja? Kako da pobjegnem odavde? Preispitujem svoje odluke i ako je sad vec kasno za to. Nije trebalo da dodjem u Moskvu, trebalo je da upisem fakuktet u svom gradu i da ostanem uz svoje roditelje. Lijepo su mi pricali, pravila sam se pametna ocu da idem u veliki grad jer sam dovoljno zela da brinem o sebi i evo me sad zakljucana pored psihopate i kurvi koje uzivaju u ovim stvarima.

-"Gospodine je li sve uredu?"

Zacujem kako muski glas malo galsnije pita sa druge strane dvorista.

-" Pozovi Filipa u moju kancelariju"

Njegov glas odzvoni, te opet nastane tisina. Ne zelim biti ovde vise ni trena. Imam glupe resetke na prozoru. Samo moja soba ima resetke,samo je moja soba zakljucana i samo ja ne mogu da mrdnem iz ove ubudjale sobe bez njegovog poziva.

Istinska zelja Where stories live. Discover now