2.rész

123 7 0
                                    

"Elkezdtem visszafelé futni. A megérzésemet nem tudom megalapozni szimplán csak van. És ha igazam van akkor sietnem kell."

Mit is értek ezalatt? Nem látom semmi értelmét annak, hogy néhány 2-es szintű megtámadja a déli kaput. Hacsak nem, ez egy elterelés és igazából a foglyot akarják. Kiről beszélek? 3 hónapja mikor Allen elmenekült, 3-an támadtak ránk. Ők hárman a Harmadik Ördögűző projekt tagjai voltak, kettőt már megöltek közülük. Ennél a támadásnál a lányt Tewaku-t sikeresen elkaptuk, és azóta is nálunk van. Már kezdtünk csodálkozni, hogy miért nem támadnak. Aztán nem igazán törődtünk vele mi Ördögűzők. Ráhagytuk ezt a Központra, de lehet hogy egész eddig tervezgettek egy kimenekítést. Talán van itt egy Noé is, akkor megtudhatnánk valamit Lavi-ról és a Krónikásról.

Ezeket végig gondolva csak még gyorsabban futottam. A cellákig végig ezen agyaltam. Mégis mi értelme lenne a 2-esnek, hiszen most már könnyebben legyőzzük őket. Másra nem tudok gondolni csak arra, hogy ez egy csali. A cellák a bázis másik oldalán vannak, így az egész helyet átfutottam. Egyre közelebb érve a célomhoz kezdtem furcsán érezni magam. Nem tudom elmondani milyen érzés volt, de tudtam hogy igazam lesz. Valaki vagy valakik betörtek hozzánk, éppen szólni akartam volna a gólemen keresztül mikor az tönkre ment. Most nincs időm jobban megnézni a problémát, ezért ott hagytam.

-Ártatlanság, szólítalak! - mondtam, és éreztem ahogy testemet átjárja az erő.

Hajam feketébe festett és éreztem ahogy a mellkasomat körbe ölelik a jelek, kézfejemből forróság áradt. Már majdnem ott voltam mikor jobb oldalamról mozgást hallottam. Azonnal kapcsolva kézfejem lángolni kezdett és kész voltam a harcra. Közelebb ért az ismeretlen mikor hirtelen egy katana élével néztem szembe, az a valaki pedig a tüzemmel.

-Y..Yu? - néztem meglepetten a fiúra.

-Airin? - kerekedett el a szeme - Te meg mit keresel itt? - emelte el Mugen-t az arcomból.

-Ezt én is kérdezhetném - vágtam vissza - Amúgy furcsa érzésem volt a támadással kapcsolatban.

-Neked is? - lepődött meg még jobban, amit annyira nem értettem.

-A te gólemed megvan? - kérdeztem.

-Nem útközben tönkre ment - mutatott háta mögé.

-Akkor csak ketten vagyunk - fordultam a cellák irányába - Ne hogy lemaradj, Bakanda - cukkoltam aztán tovább indultam.

Meglepettség tükröződött arcáról, majd egy ördögi mosoly és a következő pillanatban már mellettem futott. Végre a cellákhoz értünk és még időben is. Madarao és Tokusa épp most mentek be Tewaku cellájába. Kint pedig 2 4-es szintű démont hagytak.

-Remek megint ezek? - motyogtam.

-Csak ne hogy lemaradj Rin - mosolygott kacéran és már a démonok előtt állt.

-Utállak Yu - mentem utána enyhén vöröslő arccal - Erősítés nem fog kelleni?

-Itt vagy te - mondta, és Mugen-t előhívta.

-Jó terv - ejtettem egy félmosolyt, kezeim ismét lángba borultak.

-Ketten? - hallottam meg az egyik démon irritáló hangját.

-Ne várj csodát tőlük, már az is nagy szó hogy ketten idejöttek - kacagott a másik.

-Nem gondolod, hogy egy kicsit nagy a szád? Ne hogy a végén még bajod legyen miatta - szólt oda Kanda.

A következő pillanatban már támadtak is, egy ütés, kettő mind kivédve. Most én jöttem egy hirtelen mozdulattal a démon előtt voltam és adtam egy jobbost neki, amitől hátra esett. A másik oldalon Yu is jól küzdött, azzal hogy kristály típussá vált még erősebb lett mint eddig volt, ha lehetséges ez egyáltalán. Ezután lőni kezdtek ránk, annak érdekében hogy a vírus ne találjon el minket tüzemmel egy burkot készítettem körénk.

Én mint Ördögűző? ff. D.Gray-Man [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now