Capitolul 1 // Caldura mare.

345 17 13
                                    

__________________________

Melodie : Echosmith - Cool kids.

Mai bine să stai afară, decât să fii dat afară.- Mark Twain.

__________________________

Penthouse - Un apartament penthouse este un apartament la ultimul etaj al unui bloc . Penthouse-urile sunt de obicei diferențiate de celelalte apartamente prin caracteristicile de lux .Termenul se referă la o 'casa' mai mica, care a fost construită pe acoperișul unui bloc de apartamente .

__________________________

Capitolul 1 // Caldura mare.

Kaya's POV. //

-Doamne, Kaya, pregateste-te sa ma aduni intr-o galetusa de pe jos, ma topesc aici ! A vorbit un pic cam prea tare Barbara, fara nici un pic de retinere, fluturandu-si dramatic gulerul tricoului. Nu am putut face nimic altceva decat sa chicotesc, si sa ma opresc in mijlocul drumului de pe alee.

-Eu, Kaya Scodelario, jur ca am sa te car in galetusa, cu mandrie, pe ultimul drum. Am spus solemn, cu mana pe inima, sfarsind intr-un hohot de ras. La nici o secunda, Barbara mi-a imitat gestul, ajungand la a ne sprijini una de alta, in timp ce radeam, pentru a ne mentine echilibrul. Poate ca era oboseala in joc, sau doar facusem o gluma mult prea buna, cert e ca ma simteam mai bine ca niciodata.

Vacanta de vara incepuse. Cu alte cuvinte, clasa a unsprezecea de liceu, se sfarsise, lasandu-mi o vara intreaga la indemana sa ma antrenez, si sa ma distrez la maxim cu echipa mea. De la ultimul concurs, unde am batut cu brio echipa Frantei cu 45-12, ne-am apropiat incredibil de mult. Ba chiar am inceput sa ne vedem si inafara bataii taisurilor. Ca tot veni vorba ...

-Dj B, ce faci in dupa-amiaza asta ? Am intrebat-o nonsalant, facand-o sa se strambe la auzul poreclei. Mi-am dat parul dupa ureche, simtindu-mi apoi crestetul capului fierbine de la razele soarelui.

Acum vreo trei ani, la un concurs din Florida, Barbara s-a strecurat in biroul organizatorilor, si a dat drumul la o melodie heavy-metal, in difuzoare. Lumea s-a incruntat putin la inceput, dar apoi toti si-au vazut de treburile lor. Cred ca le-a si placut. In schimb, organizatorii si antrenorul nostru, au avut o alta parere. Degeaba a venit 'Dj B' cu scuza ca 'e o melodie epica, pe care o are si acum ca sonerie la mobil', ca tot s-a ales cu o suspendare de doua luni. Noroc ca nu a mai fost niciun concurs prin preajma, in circumstantele astea, ea continua sa spuna ca a meritat. Imi permit sa vi-o si citez : Mi-am facut o noua reputatie. Toata Florida ma cunoaste.

De acolo si porecla.

-Pai, avand in vedere ca e abia ora zece jumatate, as putea sa-... Vocea ei dulce si mai calma de data asta, a fost intrerupta de sunetul puternic, si ascutit al unui claxon de masina. Mi-am indreptat privirea catre drum, si in fata noastra, la vreo zece de metri de noi, gonea nebun, o masina decapotabila gri. Daca nu o vedeai, o auzeai, asta e clar, fiindca muzica pop britanica asurzitoare, a acoperit zgomotul harsait al pasilor nostri. Pana sa reactionam, decapotabila din care se iveau cinci crestete de baieti, claxona din nou, si vira, ocolindu-ne la cativa centimetri. S-a oprit chiar in fata noastra, toate chipurile indreptandu-se catre noi.

Cel cu parul cret, care conducea, si-a ridicat malitios ochelarii de soare Rayban pe cap, indreptandu-si atentia asupra mea. Abia acum am indraznit sa respir dupa micul meu atac de cord.

-Doamnelor... A spus sarcastic un baiat blond, ce statea in spate, abia dupa ce a dat muzica aia oribila mai incet. Nu ii puteam deosebi culoarea ochilor, datorita ochelarilor de soare, in schimb, vedeam foarte clar piercing-ul acela odios din buza, ca un inelus negru.

Blank Space // h.s.Where stories live. Discover now