Capitolul 4 // Fifa si pizza.

136 12 28
                                    

____________________________

Melodie : MKTO - Classic.

Vine un moment în viața ta când îți dai seama cine conteaza, cine nu a contat, și cine va conta mereu. - Necunoscut

____________________________

*1. caligirl - fata care traieste in California, in general, tipul de fata draguta, considerata cea mai frumoasa din USA.
*2. fifa - abrevierea de la Fotball Is For All (fotbalul e pentru toti), un joc video cu fotbal.

_____________________________

Anterior, in Blank Space, Capitolul 3 // Pat gresit :

(Harry's P.O.V.)

In cateva secunde, si-a dat drumul, cazand pe spate.

-La dracu' ! Am injurat, si am fugit spre ea, reusind sa o prind la timp, inainte ca spatele ei micut sa faca contact cu solul. (...)

Cand am ajuns la receptia saracacioasa, a motelului de doua stele, am incercat sa vorbesc normal, prefacandu-ma ca nu am o tanara lesinata in brate. (...)

( Kaya's P.O.V. )

Am vazut doar haine de baiat aruncate peste tot, si un sac de arme, plin cu sabii englezesti.

Unde dracu sunt ? Oh doamne, balul !

Brusc, am simtit ca tot ce am baut aseara,a simtit nevoia sa iasa afara, asa ca am fugit-galanganit cum am putut pana la baie, unde m-am trantit in fata toaletei vomitand din greu. Din nou, si din nou. In jur de 10 minute.

Am auzit sunetul usii deschise, apoi trantite, si cateva bufnituri.(...)

-Ce dracu' faceti ?! Calum ! Sa te ia mama dracu', da-te jos de pe ea!

Am fost trezita de o voce groasa, tunatoare, pe care am recunoscut-o imediat ca fiind a lui Harry. (...)

Aceste trei cuvinte, mi-au facut inima sa fluture, si sa imi adancesc capul in umarul lui.

- Nu cred ca am sa iti mai dau drumul vreodata. Am simtit ca aceste cuvinte au fost mai mult o promisiune, decat o afirmatie. (...)

Capitolul 4 // Fifa si pizza.

Kaya's P.O.V. :

Am iesit din dus, evident mai relaxata si calma decat eram atunci cand am intrat. Au fost 30 de minute pline de abur, apa calda si gandire intensa.

Saptamana asta a fost una plina de venimente chiar si asa, dar tot ce s-a intamplat la petrecere, alaturi de cuvintele lui Harry... ce au mai vrut si alea sa insemne ? Cum de se compoarta dintr-o data asa de nu-s-a-intamplat-nimic-suntem-prieteni ?

Am decis sa renunt la intrarea directa in amanunte pentru a doua oara pe ziua de azi, si am pasit inapoi in camera lui Calum, unde am fost intampinata de expresile amuzate ale tuturor baietilor, probabil la vederea hainelor baietesti pe mine. Ii purtam pantalonii scurti si largi de trening, gri, si un tricou alb, care aproape ca acoperea pantalonii. Totusi nu ma deranja absolut deloc, 'outfitul' asta e de o suta de ori mai comod decat rochia aia afurisita, si in plus, devin deja obsedata de parfumul asta barbatesc imprimat acum si in parul meu, multumita samponului.

Totusi, nu m-am putut abtine de la rosit, din cauza atentiei atator baieti asupra mea. Oare m-au vazut toti dezbracata noaptea trecuta ? Gandul acesta infiorator a fost intrerupt de vocea timida a lui Luke :

-Ahm, buna.

-Neata. Am spus cat de fericita am putut, cu toate ca ma simteam incoltita cu atatia ochi masculini in jurul meu.

Blank Space // h.s.Where stories live. Discover now