Prolog //

560 28 9
                                    

Blank Space // h.s.

By Beezus, from @AllyAndBeezus.

Cu ochii atintiti pe peretii albi ai spitalului, cu picioarele goale si inghetate ce se balanganeau fata-spate intr-un ritm mort, si barbia sprijinita in mana, cascand din cand in cand, astept ca el sa se trezeasca. Acum cincisprezece minute am reusit totusi sa ma opresc din plans, la insistentele asistentelor, inca simtindu-mi lacrimile sarate pe buze.

Imi trag nasul si imi indrept atentia catre el. Este total infricosator sa il vad asa, palid, cu ochii inchisi, plin de rani si aproape fara suflare. Imi aduce la viata cele mai oribile cosmaruri. Ma apropii de el, si ii iau mana in a mea, sarutandu-l pe frunte. Ceasul arata ora 1:30 noaptea iar capul meu bubuie, simtindu-mi pulsul in tample. Am oftat, ridicandu-ma de pe pat, soptind un 'te iubesc' slab. 'O sa incerc sa dorm cateva ore, macar atat.' mi-am spus in timp ce ma deplasam greoi catre usa de la intrare.

Am apasat pe clanta, dar inainte sa ies, un sunet mi-a facut corpul deja ruginit si obosit, sa incremeneasca. Sunetul cel mai periculos pentru urechile mele in momentul asta. Era chiar mai rau decat sunetul ambulantei. Era un bapait alert. M-am intors catre pat, si gandurile mele au fost confirmate. Erau aparatele conectate la ingerul meu cu ochi verzi, care bipaiau nebun. Pana sa apuc sa reactionez, privirea mi s-a incetosat si am fost scoasa afara din sala de o asistenta.

Beezus aici . // well hello !

Voi, primii care cititi prologul asta, vreau sa va spun ca va iubesc. Probabil ca o parte dintre voi ma stiti de la cealalta carte de pe cont, Cursed at 17, pe care o scriu cu prietena mea. Apropo, puteti arunca o privire, nu ma supar.

Din moment ce abia am inceput vreau foarte mult sa va stiu parerile asupra prologului.

Poate ca v-ati dat seama, dar cartea asta este si despre scrima, un sport pe care il practic inca de cand ma stiu. Ideea este ca sunt foarte multi termeni legat de asta pe care probabil nu ii stiti, asa ca voi face un capitol special cu asta, pe care v-as ruga sa il cititi la momentul respectiv. Va fi inainte de 'cap. 1'

Pai, sper sa va placa cartea aceasta, si sa ajunga cat mai departe. Omg, can't wait.

La media aveti o poza dintr-un asalt ( asa se spune la meci ) de fete, si un asalt de baieti la video, sa vedeti cat de cat cum este.

Trailer // coming soon.

Well bye // beezus's out.

Blank Space // h.s.Where stories live. Discover now