H11

65 7 0
                                    

previouly on Isabella

Na een lange verhaal gaven Jake en Isabella elkaar hun Ja-woord. precies toen ze elkaar kusten zag iedereen in de Hemel allemaal vuurwerk, je hoorde rotjes ook nog maar niet veel. Jake nam Isabella mee naar zijn huis die hij ook geregeld had en koos ervoor om daar met haar te leven.....

''hmmm Isabella Hunderson... mijn achternaam staat je goed schat.'' zei Jake glimlachend tegen Isabella.

''shut up!" zei isabella en stond op. ze waren in parijs voor hun huwelijksreisje...

Isabella kwam een tijdje later terug en vroeg ''gaan we nog iets doen ?'' ''jep schatje, hou je zelf koel'' zei Jake.

Isabella keek Jake geirriteerd aan, hij zei niet waar ze naartoe gingen maar ook niet wat ze gingen doen. dat deed hij nou altijd. terwijl Isabella zuur zat te kijken en ook nog weg was in haar gedachten, kwam jake voor haar staan, maar ze merkte het niet eens, hij deed allemaal grappige dingen, hij stak zijn tong uit, keek liefdevol, fluisterde dat hij van haar hield, en uiteindelijk schreeuwde hij :''ISABEL'' ''What the fucking hell, JAKEEE"' Isabella keek jake boos aan want ze schrok zich dood.. ''jake waarom liet je mij schrikken ?'' vroeg ze daarna. ''je zag me niet isa, ik stond heletijd voor jou maar je zag niks, over wat dacht je na ?'' beantwoorde Jake.

Isabella keek Jake glimlachend aan en knuffelde hem. Jake tilde Isabella op en nam haar mee richting de liften. op weg naar de eiffeltoren!!!!!

Isabella (COMPLEET)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ