rüya

2.4K 81 37
                                    

Rüya güncesi: Küçük bir defter olsun, tam yatağınızın yanında olsun  çünkü ne kadar rüyalarınızı hatırlama taktikleri yapsanız bile ilk uyandığınız da ki gibi detaylı bir sekilde hatırlayamazsınız.

Rüya hatırlama tetkikleri demişken hemen onu da vereyim

1) her gün rüya güncesi tutun. rüyalarınızı ilk gün yazdığınız da kısa olucaktır çünkü hiç alıştırma yapmadığınız ve hiç bir yere yazmadığınız için beyniniz yeni bir aktiviteye hızlı bir şekilde alışmaz. 1 hafta sonra yazdığınız da ki yazı uzun olucaktır çünkü beyniniz alışmış veya alışma sürecinde olucaktır. Motivasyon içinde ilk yazdığınızla karşılaştırabilirsiniz ve ilerleme kaydettiğinizi görünce mutlu olabilir siniz. İlerleme kaydedemmemiş olsanız bile üzülmeyin herşey zamanla daha iyi olacaktır.

2) hatırlamaya çalışın, beyninizi zorlayın. Aklınız da ki en çok olan şeyi  hatırlamaya çalışın. Bunun nedeni rüyanızda önceden duymadığınız veya görmediğiniz şeyleri görmezsiniz. Rüyanız da gördüğünüz şey gündelik hayatınızda ki şeyle bir alakası da olduğu için o şeyi bulduğunuz da anılarınız gelecektir. Yani şey gibi düşünün aklınızdan bir anı siliniyor ve sizde o anıyı hatırlamanızı tetikleyecek bir şey arıyorsunuz ama anıyı hatırlamadığınız için nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz ve günlük hayatınızdan hatırlamak için yardım alıyorsunuz.

3) Bu bende hiç işe yaramadı ama diğer iki arkadaşım da yaramış. Uyuyana kadar sürekli " rüyamı hatırlamalıyım, rüyamı hatırlayacağım." Gibi şeyler söylüyorsunuz ve beyniniz bunu ciddiye alıp ise koyuluyor. Bence  bunun bende  ise yaramaması inançımın olmamasıydı. Ben inanmadığım ve bana saçma geldiği için ise yaramadı, yani inançlı olun.

4) Rüyamı hatırlamıyorum deyipte geçmeyin. Yorum yapın ne görmüş olabilirm diye kendinizle tartışın

Deneyip ve işime yarayan üç  tane taktik attım ( üçüncü bende ise yaramadığı için bu kategoriye almadım ama arkadaşlarım da işe yaradığı içinde sizle paylaşmak istedim)


Şunu söylemek istiyorum bu gündemde ve wattpad'e ki yalan bilgiler veren kitaplarda çok var. Cadılar tırnak,kan, hayvan kurban etme, saç, böyle saçma sapan şeyler yapmıyorlar. Bunları kendini cadı sananlar, toplumun klişeliklerine inanipda o yolda ilerleyen salaklar yapıyor. Ben diğer bölümde aticağim bir kaç tane eşya. isterseniz o malzemelerle nasıl speller yapabileceğimizi atarım.

l Love you all ❤️❤️

witchcraft Where stories live. Discover now