4. "Budu tvoje poslušná děvka..."

2.7K 237 5
                                    

Ahoj! Už jste si jistě všimli, že mám trailer, ptž jsem vám ho nasrala pod nos :D Já mám takovou radost

Věnováno právě @DreamingAdie jako poděkování za to, že mě neposlala do háje a udělala mi ho :O (koukněte jak je dokonalej - bude v external linku)

To je vše :D užijte si část... Btw na boku písnička One more night - Maroon 5 , Cover by Alex Goot & friends

firefly

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kudrnáč vešel do svého bytu s blondýnkou po svém boku. Mladík zavřel dveře a hodil klíče na botník. Dívka se nad tím uchechtla. Oba si zuli boty.

„Dej mi to oblečení, dám ti ho sušit." Neuvědomoval si, že chce, aby se před ním dívka svlékla. Kývla a podala mu kabát. Poté si rychle stáhla džíny a sundala tričko. Obojí mu hodila a založila si ruce na prsou. Harry si ji hladově prohlížel. Mapoval očima každičkou křivku jejího drobného a krásného těla. Od hubených dlouhých nohou přes vypracované bříško až k dobře vyvinutému dekoltu.

„Hele, nechci ti kazit zábavu, ale je mi zima," zavrčela a probrala tak bruneta z transu. Podíval se jí do očí a usmál se.

„Mně to ale vyhovuje." Navlhčil si rty a znovu začal skenovat její útlou postavu. S pokroucením hlavy se vydala do obývacího pokoje, který už měla to štěstí navštívit při jejím vpádu. Posadila se na pohovku a přehodila přes sebe deku.

„Ten gauč je v pohodě a tys mě musel mít v posteli."

Zasmál se a dal oblečení na topení.

„To víš, bylo to pro efekt."

Dívka se zatvářila chápavě a důležitě kývla. „Je mi to jasný." Zvedla pravou ruku a prohrábla si vlasy. Odkryla tak její tetování, o kterém už se jednou zmínila.

„Hmm... tady je. Myslel jsem, že se ti budu muset dostat do kalhotek, abych ho viděl."

Ruku rychle sundala a pokroutila hlavou. „Jak vidíš, stačilo mě dostat do kalhotek." Přitáhla si deku až ke krku.

„No, bral bych i to první. Počkej, donesu ti ručník a moje tričko."

Kývla a opřela si hlavu. Snažila se nepřemýšlet nad tím, co vlastně dělá. Byla ve spodním prádle v bytě svého souseda, kterého nenávidí. Bylo očividné, že je něco špatně. Celé to bylo vlastně dost komické. Snažila se mu vyhnout a místo toho ležela na jeho pohovce v krajkovém spodním oblečení.

„Chceš jít do sprchy nebo..." nechal otázku odeznít do ztracena. Přešel k blondýnce a položil jí ruku na čelo. Trhla sebou.

„Co prosím tě zkoušíš?" zeptala se podrážděně.

Pokrčil rameny. „Myslel jsem, jestli nemáš teplotu. Zdálo se, že jsi usnula, a přiznejme si, to za pět sekund jen tak někdo neumí."

Povzdechla si a natáhla se pro tričko a ručník. Jen co to udělala, kudrnáč ruku oddálil.

„Ne-e. Nejdřív mi ukaž to tetování," zazubil se. Po tváři se mu rozlil šibalský úsměv, doplněný o rošťácké jiskřičky v očích, které nyní zářily olivovou zelenou.

„Tak si to sežer," zamručela a otočila se k němu zády. Nespokojeně mlaskl a nonšalantně odhodil věci na opěradlo křesla, do kterého se hned posadil.

Fucking weather forecast » h.s. auWhere stories live. Discover now