1. "Pojď ke mně, Rosničko."

5K 288 16
                                    

Tento nápad jsem měla v hlavě uložený už delší dobu. Nemám to absolutně rozmyšlené a je to dost random, ale jsem plně rozhodnutá to napsat. Bude to povídka, na které se vyřádím. Už jsem dlouho slibovala něco humorného a plného sarkasmu... no a pak přišlo tohle. Takže tady to je... :D

Doufám, že se to ujme stejně jako FYB, protože se budu hodně snažit. Čekejte delší části a ne moc často, dokud nedopíšu FYB 2.... pak se FWF začnu plně věnovat :D

Zde je první část

♥firefly♥

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blondýnka unaveně padla do peřin a vydechla. Za celý den si už přála pouze spát. Přehodila přes své drobné tělo peřinu a zavřela oči. V hlavě si rychle přehrála události dne a spokojeně se usmála. Jako vždy vše proběhlo v relativním klidu. Dokonce se nestihlo nic pokazit.

Jen co si usmyslela, že půjde doopravdy spát, začaly se ozývat z bytu nad ní šílené zvuky. Nasupeně otevřela oči a vyskočila na nohy.

„Samozřejmě se musí něco posrat," zavrčela. Bosky vyběhla z bytu, aniž by si uvědomila, že zabouchla. Vyšlapala schody a zabušila na dveře svého nového souseda. Po několika vteřinách se dveře otevřely a před ní se tyčil vysoký kudrnáč v černých džínách.

„Ty kreténe, děláš si prdel? Myslíš si, že se nastěhuješ do novýho bytu a budeš dělat bordel v jednu ráno? Tak na to zapomeň, chlapečku." Prstem na něj ukázala a naštvaně odfrkla. Kudrnáč si ji pobaveně prohlédl. Až nyní si uvědomila, že její tělo zakrývá pouze bratrovo tričko s Homerem Simpsonem a kalhotky, které naštěstí nebyly vidět.

„Rád tě poznávám. Tebe posílají rodiče?"

Dívka se zamračila ještě víc. „Co tím myslíš? Připadám ti snad jako dítě? To ty jsi jak sedmileté děcko. Laskavě si vypni ten svůj kravál, já musím ráno brzy do práce."

Brunet se ohlédl a pohledem tak přeletěl část svého bytu. „Nerada rock?"

Zdvihla bradu. „To netvrdím, ale nemusim ho poslouchat v tuhle dobu."

„Jak to, že si ostatní nestěžují? Zjevně jsi jediná."

Dívka zatnula pěsti.

„Samozřejmě, že ano. Většina lidí v tomhle domě tu teď není, protože mají noční. Ale to neznamená, že budu nucena poslouchat..." odmlčela se, „eh, jakousi trapnou parodii na Arctic Monkeys... Co to do prdele je?" Nakrčila nos, jako by cítila odporný zápach.

„Moji kámoši."

„Bože, tvoji kámoši zní, jako by je někdo tahal za koule, což tebe čeká taky, jestli to nevypneš," supěla dál. Byla více než vytočená a zdálo se, že se dlouho neudrží a kudrnáči proti ní vtrhne do bytu, ve kterém rozmlátí, na co přijde.

„Já tě odněkud znám... ah bože, rosnička, jasně."

„To si mě asi pleteš, teď mě ale dobře poslouchej. Nyní se odebereš do svého bytu, vypneš ten příšernej kravál a pustíš si ho, až budu na hony daleko. Jinak uvidíš! Bože, kdybys alespoň poslouchal originál."

„A to mi jako vyhrožuješ? Ne, já tě fakt znám! Jo ty jsi Bee, že jo? Z kanálu sedm!"

Dívka si odfrkla. „Ne, to teda nejsem, jmenuju se Madeline a ty jdi laskavě vypnout ten kravál!"

„Takže, Parkerová u mejch dveří... hm, se cejtim. Hele Madeline, co za to, když to ztlumim?"

„Nedostaneš přes hubu."

Fucking weather forecast » h.s. auWhere stories live. Discover now