HARESE BASILDI!

296K 12.1K 601
                                    


Merhaba sevgili okurlar,

17 yaşımda yazdığım, ilk kitabım Cehennemin Soğuk Haritası 2018 senesinde basıldıktan sonra; 19 yaşımda yazdığım, ikinci kitabım olan Harese: Soğuk Bedenler kitabım İkinci Adam Yayınevi aracılığıyla basıldı. 

Kimler okumak için oldukça heyecanlı ve meraklı?


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


TEŞEKKÜRLER

Yazarken karşılaştığım her zorluğun üstesinden, kitabımın okurlarla buluştuğu anı düşünerek geldim. Şimdiyse o anın içerisinde bulunmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. İzninizle ikinci kitabımın basılmasında bana gönülden destek olan değerli insanlara teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Beni her daim destekleyen anneme, her türlü isteğimi geri çevirmeden yazarlık kariyerim için çabalayan erkek kardeşime ve güzel düşünceleri ile kitabımın kapağında rol oynayan kız kardeşime çok teşekkür ediyorum.

Yazarlık kariyerimi adım adım şekillendirdiğim bu yolda bana destek veren, hayatıma neşe katan ve beni daima destekleyen eşim Baran Arıkan'a ve arkamdaki varlıkları ile kariyerim için girdiğim her işi destekleyen ailesine çok teşekkür ederim.

Kitabımın düzenlenmesinde büyük rol oynayan editörüm Duygu'ya teşekkür ederim.

Son olarak ise kitabımın basım aşamasına geçmesini sağlayan, kitabın son düzenlemelerinde rol oynayan İkinci Adam Yayınevi'ne çok teşekkür ederim. 


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.



Gizem-gerilim türündeki bu hikâyede, korku dolu anlara kapılarınızı aralamak ister misiniz?

Geçmiş, pusuda beklesede hiçbir zaman kaybolmaz. Daima, karanlık bir gölge gibi, insanı takip eder. Fırsatını bulduĝu ilk anda ise keskin pençelerini ruhunuza geçirir. Peki ya geçmişten gelen bu gölge, bir canavarın nefesini ve pençelerini taşıyorsa ne olur ? Ölüm kapınızı tırmalar ve bulduĝu ilk açıklıktan içeriye sızar.

"Ölümden, ölümümden kaçmalıydım."

"Ölümün peşimdeki yüzü aydınlanmış ve bedenimi parçalayacak dişleri, çığlıklarını serbest bırakmak için aralanmıştı."

"Burnuma dolan leş ve kan kokusunun manasını gözler önüne seren; onlarca yarısı yenmiş cesetle ve kan gölüyle çevrili odacık nefesimi kesti."

"Ölümün acısını ancak ölüm temizlerdi."

"Ölüm hiç bu kadar cazip gelmemiş, yaşamak hiç bu kadar acı vermemişti."

"Acıyla kıvranan ruhum ve kalbim çığlık çığlığa bedenimde koşturuyordu. "Ölmek istiyorum!" diye bağırdığımda çıkan sesim mağara koridorunda yankılandı. Kulağıma dolan sesim beni korkuturken, kendime geldim. Hıçkırıklara yol veren dudaklarımı mühürledim. İçimden defalarca kez tekrar ettim; Ölmek istiyorum."



Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Instagram : zilan_erbek_arikan

Sevgiyle kalın 🥀

Keyifli okumalar dilerim...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 10, 2021 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Harese : Soğuk Bedenler (BASILDI!)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin