9.rész

257 5 0
                                    

Már az utolsó óránál tartottunk ami irodalom volt ahh fárasztó ez a sok írás és a mesélés alatt is inkább aludnék mint hogy az írók életével legyünk elfoglava és még azt várják hogy tanuljuk meg őket értelmetlen szerintem minek kéne tudnom az életüket hisz már meghaltak akkor miért olyan jelentős az életük nem értem hisz semmi nem fog változni ha meg tanuljuk és az életben nem is fogjuk fel használni ezeket az információkat de mindegy is.

A padban ültem Lisaval együtt a lábamal el kezdtem dobolni hisz már nagyon untam és vártam hogy mikor szólal már meg az az idegesítően hangos csengő istennek hála olyan 10 perc múlva már szólt is a megmentő hang. Gyorsan kezdtem pakolászni a cuccaima amit Lisa is követett.

- nem csinálunk ma valamit? - kérdezte Paul mikor oda ért hozzánk.

- de csinálhatunk ha szeretnétek. - vontam meg a vállamat Paul egy kedves mosolyt eresztett felém amit én viszonoztam is.

- öm csinálhatunk. - válaszolta Lisa és folytata. - ma lehetünk nálam is ha gondoljátok mert nincsenek othon a szüleim. - mondta Lisa mi csak bólintottunk egyet és már mentünk is az iskola kijárata felé. Amint el hagytunk az iskola területét Paul elő vett a zsebéből egy doboz cigit felénk nyújtotta hogy kérünk e de mi meg rázztuk a fejünket meg lepődtem mikor Paul elő vette a cigis dobozt nem tudtam hogy cigizik.

-mióta cigizel? - kérdezte meg Lisa is amint látom ő is meg lepődött kissé

- 1 éve kb. - vonta meg vállát és szivott bele cigiébe. - ti egyáltalán nem is cigiztek? - fújta ki a füstöt én nagyon nagyon ritkan szoktam tavaly előtt próbáltam ki elsőnek de nem nagyon jött be inkabb akkor szoktam mikor nagyon ideges vagyok vagy mikor csak úgy kedvem van de az nagyon ritka.

-én nem. - rázta meg Lisa a fejét. - én csak nagyon ritkán. - néztem Paulra aki csak egy aprót bólintott fejével.
Már csak arra lettem figyelmes hogy ott tartunk ahol Paultól el válnak útjaink meg öleltük őt és mentünk tovább Lisaval. Beszélgettünk még egy kicsit aztán ő is el vált tőlem én pedig siettem haza.

Be leptem az üres házba le dobtam cuccaimat és neki láttam valami ennivalót keresni pirítóst csináltam magamnak amit hamar meg is ettem fel mentem a szobámba és telefononozni kezdtem Paul épp egy messenger csoportot hozott létre amiben Lisa ő és én voltunk.

Paul: micsináltok? - olvastam Paul kérdését és válaszoltam.
Me: nem rég ettem most pedig fekszem ti? - pötyögtem a válaszom és hasra feküdtem.
Lisa: nem meglepő😏😂 én is fekszem a szüleim pont most mentek el.
Paul: pakolok olyan 4 fele tali?
Rá néztem az órára ami 2 órát mutatót és mivel semmi teendőm nincs ezért nekem bármikor jó😅.
Me: nekem jó.
Lisa: nekem iss.
Me: találkozzunk az utca végén. - ajánlottam fel mert onnan kb mindenkinek ugyan anyit kell sétálnia meg szerencse hogy nem lakunk egymástól messze.
Lisa: oksii❤️- csak le látamoztam magam mellé raktam a telefonom és youtube videókat nézegettem de nem tartot sokáig már pittyeget is a telefonom.
                   Paul William a következőre állította be Lisa Benett becenevét: Lisa béjbi❤️
                 Paul William a következőre állította be a neved: Tina baba❤️
                 Paul William a következőre állította a nevét: szép fijú❤️

Csak nevetve meg ráztam a fejem és tovább néztem a videókat. Észre sem vettem hogy el ment az idő fel 4 volt el kezdtem lassan készülődni aztán hívtam a csopit.

- na hali én most indulok. - léptem ki az ajtón és zártam be azt.

-jolvan akkor én is indulok. - jelentette ki Paul és már hallotam is hogy csukodik az ajtó.

- skacok nem lehetne az hogy inkabb ti taliztok és ugy jöttök hozzám még sok a rámolni valóm. - sóhajtott Lisa nekem úgy is meg felel igy bele egyezem ahogy Paul is.
Már az utca végén voltam mikor Paul jött szembe velem nagy mosolyt húztam ajkaimra aztán egy nagy ölelésben részesítettem.

- és amugy mesélj már alig tudok rólad valamit. - mondtam neki miközben egy kicsit neki mentem vállal.

-ez fordítva is igy van. - nevette el magát. - jó jó először mesélj te aztán én. - vontam meg a vállamat mosolyogva.

- hát mit meséljek azt tudod hogy melleg vagyok és hogy cigizem.

-ahjj jó azokat tudom de pl van e testvéred vagy hogy anyukádék hogy áltak ahoz hogy melleg vagy mikor jöttél rá meg ilyenek érted. - mosolyodtam el nagyon kíváncsi vagyok hisz nem volt még egy melleg barátom sem és ugy érzem ő közel fog állni hozzám.

- öm nincs testvérem a szüleim nem ítélték el de azért láttam rajtuk a csalódottságot de meg értem őket nem fog folytatodni a vér vonalúnk de már bele törődtek a szüleim egyébként egy nagyon aranyos kedves emberek ezért is reagáltak ilyen jól mikor be vallottam hogy melleg vagyok hogy mikor jöttem rá? Igazából mindig is tudtam azt hiszem de nem mertem be vallani meg magamnak sem volt egy csomó barátnőm próbáltam mondogatni magamnak hogy de jók azok a mellek meg a segg meg érted olyan akartam lenni mint a többi de éreztem hogy ezek engem nem izgatnak jobban érdekeltek a fiúk és már 3-4 éve fel vállalom hogy melleg vagyok. - mesélte el Paul jó volt hallani hogy a szülei ilyen rendesek és hogy már rá talált az igazi énjére.

-nos te jössz. - szólalt meg pár perc múlva hirtelen nem is tudtam mit is mesélhetnék hisz az életem anyira egyszerű.

- egyke vagyok én is a szüleim  nagyon rendes emberek szűz vagyok de ezt már tudod nem szeretek nagyon bulizni inkabb ülők a szobámban egy tál kaja mellet Netflixet nézegetve imádok enni Lisaval ovis korunk óta baratnők vagyunk nem lustálkodhatok a kanapén és nem lehetek othon ha pl. Buliba akár menni Lisa mert nem engedi magával ránt minden hova de ezt szeretem benne ha ő nem lenne nem tudom mi lett volna velem. - mosolyodtam el Paul is igy tett és már Lisa házánál is voltunk be csengettünk és már azonnal is nyílt az ajtó ahol az én drága barátnőm állt fülig érő vigyorral az arcán.....

Bocsánat hogy ilyan ritkán hozok részeket minél hamarabb pótolom őket❤️

𝒎𝒚 𝒃𝒂𝒅 𝒃𝒐𝒚✔︎♡︎Where stories live. Discover now