1. Rész

444 6 0
                                    

Hétfő
Reggel az idegesítően hangos ébresztő  órámra keltem fel semmi kedvem kikelni a pihe puha ágyacskámból, de rá kellet jönnöm, hogy muszaly lesz ezért vettem az erőt és ki keltem az ágyból. Első utamat a fürdőbe vettem és megcsináltam a reggeli rutinomat ami fogmosásból, arcmosásból és egy kis smink felrakásából állt. Smink gyanánt szempilla spirált és egy kis rúzst kentem fel magamra. Ezután a szobámba mentem hogy ki válasszam mit is vegyek fel napos idő volt, ezért egy szürke rövid ujjúra, és egy fehér rövid nadrágra eset a választásom. A hajamat ki fesültem, és fel kötöttem magas lófarokba. Le mentem a konyhába ahol senki sem volt gondolom már a szüleim el mentek dolgozni nem voltam éhes, ezért nem reggeliztem fel kaptam a cuccaimat és indultam is. Nincs messze az iskola a házunktól kb ugy 15 percre. Mikor oda értem a barátnőm a kapu előtt várt rám oda rohantam és egy szoros ölelésben részesítettem.
- semmi kedvem be menni első órára Mr. Faszfejhez. - szólalt meg Lisa
-hidd el nekem sincs, de muszaly nem hiányozhatunk többet. - sóhajtottam nagyot volt rá már példa, hogy el szöktünk és volt amikor le is buktunk többször nem kockáztathatjuk meg a lebukást.
-igazad van anyám már igy is ki van akadva rám a sok hiányzás miatt. - forgata szemeit unalmasan. A csengő megszólalt, és el indultunk a termünkbe az osztályunk elviselhetőnek mondanam van pár ember akit nem birok de azért el viselem őket le ültünk egymás mellé Lisaval és a tanár már jött is.
-joreggelt! - köszönt a tanár úr mi is vissza köszöntünk egy joreggeltet a tanárunk Mr. Parker nagyon nem bírjuk őt Lisaval mindig belénk köt minden szarért.
- van egy bejelenteni vallom igaz hirtelen fog érni tiktetek ez az információ, de mi is csak ma reggel tudtuk meg ma nem lesz tanítás. - nem tudta be fejezni mert mindenki el kezdett ordibálni hogy ezez meg ehez hasonló szavakat
- állj még nem felyeztem be azért nincs tanítás és nem is lesz mert be zár az iskola. - döbbenten ültem a helyemen mégis miért zár be az iskola? Hova fogunk akkor kerülni? A  tanárok meg maradnak? Lisaval ugyan oda kerülünk? Ezernyi gondolat cikázott a fejembe
- mégis miért zár be az iskola tanár úr és hova fogunk kerülni?. - kérdezte Adam az osztály strébere
- azért zár be mert az iskola nem kap elegendő pénzt arra, hogy fent tarthasa az iskolát és a Hotchkiss iskolába fogtok menni mindnyájan. - meg dermedten néztem magam elé az egy cseppet meg nyugtatott, hogy Lisaval ugyan oda fogunk menni, de az hogy a Hotchkiss iskolaba, arról az iskoláról anyit kell tudni, hogy nem messze van a mi iskolánktól több civakodás is történt a két iskola között és hát nem nagyon jövünk ki a Hotchkiss iskolával én nekem személy szerint nincs bajom az iskolával egy embert sem ismerek onnan.
- és most menjetek a tornaterembe ott gyülekezünk az igazgatónő szeretne pár dolgot elmondani . - mondta a tanár és azzal a lendülettel mindenki fel pattant, és a tornaterem felé vettünk az irányt.
- hihetetlen, hogy be zár a suli. - szólalt meg Lisa én pedig helyeslően bólogatni kezdtem
- de anyiban legalabb jó, hogy mindannyian ugyan oda megyünk, és Hotchkissban állítólag nagyon helyes, sexi fiúk vannak. - vigyorgova lökdös Lisa én pedig egy szemforgatással díjaztam mondatát
- ja persze. - húztam el a szám szélét Lisanak sokal több barátja volt mint nekem, de ezt meg is értem hisz külsőleg és belsőleg is gyönyörű
- most mi a bajod? Hátha szerzünk ott egy pasit magunknak nem mint itt!. - vonta meg a vállát Lisa próbálkozott itt fel szedni fiúkat, de sikertelenül mivel az itteni fiúk csak a ribancokra hajtanak akiken 10 kg vakolat van és persze akiknek a mellűk és a seggük kint félre értés ne essék vannak páran akik normálisak, de azok barát zónában vannak.
- nekem nem kell, mert tuti ott is ilyen faszfejek vannak mint itt. - gondolkodtam el vajon tényleg ilyenek vannak ott is vagy meg rosszabbak vagy talán aranyosabbak..
-nem én azt halottam hogy ezerszer sexibek vannak ott nyilván vannak rendesebbek is gondolom de én inkább a bad boyokat szeretem,és ott aztán van sok. - vigyora fülig erő volt én nem hiszek abban, hogy azért mert jól néz ki valaki mar egyből le kell vetni neki a bugyit.
- mi max csak strébereket fogunk kapni!.-kijelentesemre mint ketten fel nevettünk oda értünk a tesi teremhez és helyet foglaltunk a padon az igazgatónő már ott állt várta hogy mindenki meg érkezzen és bele kezdett mondandójába.
- nos, diákok sajnálattal közlöm hogy az iskola bezárt mindannyian a Hotchkiss iskolaba fognak menni a tanárok nem fognak menni sajnos új tanárokat fognak megismerni már holnaptól a Hotchkiss iskolabn fognak tanulni remélem, hogy nem lesznek problémák önökel és most mindenki mehet haza. - már holnaptól oda kell menni ó te jó ég ilyen hamar fel álltunk és a kapu felé indult mindenki
- már holnap ott kezdünk de izgi. - újongott Lisa én is örültem neki valamenyire hogy hátha össze barátkozok több emberel és kíváncsi is voltam hogy vajon milyen ott az élet, de volt bennem valami rossz előérzet talán csak azért mert én is izgatott vagyok....

𝒎𝒚 𝒃𝒂𝒅 𝒃𝒐𝒚✔︎♡︎Where stories live. Discover now