PROLOGUS

675 8 1
                                    

Sziasztok a nevem Valentina Price de mindenki, csak Tinanak hív 16 éves átlagos életű átlagos lány New Yourkban lakok, nos hát igazából nem sok mindent tudok magamról mesélni, de azt biztosan, hogy imádok enni az életem a kaja ugye együtt érezték velem lányok? 😄 barátom nincsen de viszont volt már, de nem tartott sokáig van egy legjobb  barátnőm Lisa oviskorunk óta baratnők vagyunk és nagyon fontos a számomra a családommal nagyon jó a kapcsolatom anyukám terapeuta ezért, könnyedén el tudok beszélgetni vele bármiről nagyon jó az anya lánya kapcsolatunk anya ellege aggódó, de engedékeny tipus pont apa ellenkezője😅 apa inkabb az a tiltos mogorva fajta, de ha jobban meg ismeritek nagyon jó fej és vicces..
Apa üzlet ember ezért nem sokat van itthon ezért is jobb a kapcsolatom anyuval gondolom már le lehetett szűrni hogy egyke vagyok, de nem bánom hogy az vagyok a suliban az átlagos rangot foglalom el a barátnőmmel együtt nem is akarnék a "menők" közé tartozni ott az összes lány egy ribanc a fiúk meg csak a dugásra vannak most komoly ez a menő? 🤦‍♀️ Igaz hogy a fiúk helyesek nem is kicsit, de mit ér az, ha belül rohadnak! 

******************************
Sziasztok nem mindent irtam le Valentinaról visszont ugyis meg ismeritek majd remélem tetszeni fog nektek ez a könyv nem soká hozzom az első részt! Csokk❤️

𝒎𝒚 𝒃𝒂𝒅 𝒃𝒐𝒚✔︎♡︎Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt