Visul meu(Primul)

4 0 0
                                    

   Să vă povestesc pe lung, să mai încarc platforma.
   Nu îmi amintesc foarte foarte bine, eram micut, pot să zic ca eram așa mic că mergeam în picioare pe sub pat, mă jur, bine, glumesc, da pe sub masă încăpeam.
   Aveam cam 10 ani cand am experimentat prima dată aceasta nebunie, după ce îmi spusese un prieten ca a avut el un vis cu bunici morți ce erau vii, da tot morți, in fine, nebunii de ale lui. După cum ziceam, 10 anisori, mergeam pe sub masă.
   După o zi mișto de football cu băieții, am intrat in casă, in pat si direct somn, adormisem așa bine, cand deodată m-am trezit, ceva imi era ciudat, m-am trezit dar nu puteam să mă ridic, voiam sa ma duc până la toaletă, ca băieții.
Și am încercat eu sa ma mișc acolo, timpul trecea, cea mai horror chestie era ceasul mamei de perete ce era cat un televizor din zilele noastre, il mai știți? Ăla galben si mare cât capul nostru?
   Se auzea "Tic, tic tic, tic" incontinuu, eram disperat, nu puteam face nimic.
Cand deodată, s-a oprit din ticait, copil ce eram, nu aveam decât sa ma panichez, si atunci mi-am imaginat, cum ar fi să apară monștrii acum lângă mine, haha😂, cere și ți se va da.
   Incep niște pași micuti spre mine, care incepeau a fi tot mai apăsați, pașii pareau a fi din copilas in dita mai adultul de 150kg, m-am panicat așa rau că am inceput sa urlu in mintea mea, că atat puteam să fac, un râs pe fundal a inceput urmat de ticaitul ceasului, pașii au incetat, dar râsul era așa amuzant și și... din amuzant se ducea spre râs monstruos si criminal, de ți se făcea pielea de găină numai când îl auzeai, ochii mi se mișcau, noroc ca eram cu fața înspre perete și vedeam doar umbre ce jucau în spatele meu, dar și așa....
   Un copil de 10 ani, sa experimenteze asta, e ceva de neuitat.
   Sper să pățiți și voi, măcar odată, să simțiți adrenalina cum pompează😂.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 05, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Paralizie in somnWhere stories live. Discover now