0.0

1.2K 55 23
                                    

Merhabalar şu an yayınlamaya karar verdiğim ilk kitabı okuyorsunuz. Bu bir hayran kurgu kitabıdır. Başlamadan önce bilmeniz gereken bazı bilgiler:

Yurt dışından Japonya'ya nakil aldıran bir lise öğrencisisiniz. Kitap dili türkçe olduğu için geldiğiniz ülkeyi de Türkiye olarak aldım. Adınız Lavinya. Her şeyi anında anlayan ve hızlı düşünen, çalışkan, arkadaş canlısı, dobra ve agresif bir kişiliğiniz var. Fiziksel özellikleriniz ise uzun kahverengi saçlar, mavi gözler, 1.68 boy ve aşırı zayıf ama biçimli bir vücut. Voleybol maçlarını izlemeyi hiç kaçırmasanız da jimnastik alanında yoğunlaştığınızdan dolayı voleybol oynamayı daha önce hiç denemediniz. Ritmik jimnastik alanında bir çok başarınız var. Japonya'ya taşınma sebebiniz model olan annenizin Japon bir markayla uzun süreli bir anlaşma imzalamış olması. Siz de aynı anneniz gibi bazı markalara modellik yapıyorsunuz. Yaz tatilinin bitmesine iki hafta varken taşındınız. Karasuno Lisesi'nde 2. sınıftasınız. Babanız siz küçük yaştayken öldü. Annenizle tek yaşıyorsunuz.

Ayrıca gerçek hikayeye bağımlı kalmayarak bazı maçları ve bazı olayları da değiştireceğim. Mesela yenilgi alınan bir maçı galibiyete çevirebilirim ya da yeni hazırlık kampları koyabilirim. Karakterlerin kişisel özelliklerine bağımlı kalmaya çalışacağım. Bu bir harem kitabı olmadığı için hikayenin ilerleyişine göre bir erkek arkadaşınız olacaktır ama bütün karakterlerin size aşık olmasını beklemeyin.

Şimdiden keyifli okumalar dilerim. Eğer oylayıp bana destek olursanız çok sevinirim. :3

KARASUNO X READERWhere stories live. Discover now