Cum am băut căcat de liliac crezând că e iaurt

15 2 0
                                    



-MIA POV-


Mă trezesc din coma de gradul șase cu sfârcurile înțepate de colții lu Șelaru. Sugea încet, dar parcă râul Nil îmi izvorea din adâncul pizdii și toată udătura se acumula în sfârcuri. Încerc să mă mișc, dar realizez că aveam anusul pus pe un disc platinat.

Mia: Ce pula mea? Da bine mai sugi din sfârcul ăla. Aproape la fel de bine cum sug eu.

Șelaru se face că nu aude și continuă să sugă ca disperatul. I-aș da o palmă peste muianul ăla de prost futangiu ce bine mi-a tras-o. 

Mia: În pizda mă-tii de cal, oprește-te și spune ceva! Vreau să plec înapoi. M-am săturat de pula ta.

Șelaru: Nu se poate una ca aceasta, curvo. De acum ești a mea, și pentru că pula mea ți-a ajuns până în plămâni a trebuit să te transform și pe tine în iapa mea eternă. Acum poți să te alături haremului de boarfe pe care le-am futut doar o dată și apoi am uitat de ele.

Mia: Da ce ai? Ai băgat boabe? Unde-s iapă că eu tot doua mâini și picoare am și sfârcul ăla de-l tot sugi tu nu e uger. Așa ca lasă-mă-n pizda mea de drogat ciupergiu.

Mă smucesc brusc și tot discul îmi intră în anus. Aș țipa de durere, dar în schimb scot un geamăt de plăcere de se udă tot cavoul. Îl văd pe vampirul cal cum își scoală mădularul învârtoșat și mi-l vâră pe gât. Pentru că nu mai aveam un mood de supt mă apuc să mușc din el. Nicio reacție din partea lui. Mușc mai tare. Tot nimic asa că îmi accept soarta și mă apuc să mă frec pe lindic. Apoi o scoate pe toată de pe esofagul meu și începe să se slobozească pe fața mea. Simt cum valuri, valuri mă inundă pe toată muia. Ce bine și revigorant era.



Mă trezesc pe jos, totuși îmbrăcată. Șelaru stătea cu pula încolăcită în jurul unei farfurii cu un șorț roșu în fața mea.Întreb ce s-a întâmplat:

Șelaru: Ai leșinat de la plăcere târfa mea. Acum că ți-ai revenit am putea avea o runda a doua dacă mai vrei.

Mia: Sincer, am avut un vis frumos și mi s-a făcut cam foame. Ai ceva de haleală în maghernița asta putredă a ta sau mănânci doar căcat ieftin?

Șelaru: Dă covorul la o parte și ridică trapa. Vei găsi ceva foarte nutritiv.

Dau în șuturi căcatul lui de covor și scol trapa aia de lemn, păcat că se rupe la jumătate.

Mia: E putredă băga-mi-aș pula-n ea.

Găsesc un borcan cu ceva alb, crezând că este iaurtul din coaiele lui am început să îl dau pe gât până am realizat că slobozu ăsta nu avea gust de ananas cum ziua influensărițele de pe jafstragam. 

Mia: Ce pula mea sloboz ai bă bulangiu pulii mele?

Șelaru: Fă panaramo, așa vorbești tu de ambrozia zeilor? Căcatul unui vampir cal poate hrăni de 3 ori toate statele africane. Curvă nerecunoscătoare treci cu craci-n sus că vreau să te fut.

Mia: Doar dacă mă duci la hotelul "Pizdoiu cât găleata". 

Șelaru: Fă tu chiar ej proastă? Pulea are bani de hotelul ăla de 7 stele de tinichea.

Mia: Exact, de aia mă vei duce acolo și o să mă fuți până le rupem patul.

Șelaru: OFf. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 04, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Șelaru calul din mormântWhere stories live. Discover now