#FONTOS

181 14 5
                                    

AMENNYIBEN AZ OLVASÓM VAGY, KÉRLEK OLVASD VÉGIG A BEJEGYZÉST!

Sziasztok!
Kettő nagyon fontos dolgot szeretnék bejelenteni.
Az egyik az, hogy "kerek" 599-nél jár az olvasottság, amiért mérhetetlenül hálás vagyok nektek❤. És igen, ez volt a jó hír.

A rossz, vagyis a másik, hogy szünet. Nem a történetben, hanem a kivitelezésben. Túl hamar, túl mohón vágtam neki, nem gondolva át egyes részleteket, amiknek a későbbiekben pedig nagy szerepe lesz, úgyhogy jelenleg szerkezetileg formálom át az egész történetet. Kapunk pár új karaktert, új helyszínt, nevet és eseményt is. A történetet közben folyamatosan írom, de ide wattpadre egy ideig nem fog felkerülni, csak ha jónak érzem már.

Hogy miért döntöttem így?

Pofonegyszerű. A Wingardium Leviosa II. című fejezet már ha jól számoltam háromszor lett átírva, és most negyedjére is át kellene. Ezt pedig nem akarom. Számomra túl idegesítő, amikor valaki nem szedi le a fejezetet, csak beleír pár dolgot, például hogy Vikike összejött Pistukával, azt pedig, hogy átírt benne valamit a Wattpad nem jelzi ki. Éppen ezért, ha én majd a következő részt kezdem el olvasni, amiben benne lesz, hogy Vikike meg Pistuka éppen csókolóztak, akkor kilencszeresére nyitott szemekkel fogok nézni, hogy 'ezek mégis hogy a francba jöttek össze?' Majd ha én ezt egy komment formájában megkérdezem, (lehetőleg nem ilyen stílusban) akkor két dolog lehetséges.
- Az író elmagyarázza, hogy ezt kifelejtette az előző részből, es bocsánatot kér, amiért nem értettem meg (én általában ez a fajta vagyok)
- Az író nem emlékszik (vagy nem akar) arra, hogy utólag javította, és leüvölti a fejem az előző részre utalva, hogy: *ezt most Justvidman hanggal a fejetekben olvassátok* HÁ' ODA VAN ÍRVA!
Egyszóval ilyenek miatt előfordulhat, hogy a végén még ti érzitek magatokat rosszul azért, mert mondjuk a második lehetőséget válaszoltam a kérdésetekre. Erre szerencsére még nem volt példa, de mivel én is emberből vagyok, és nekem is van rossz napom, nem szeretnék senkit sem megbántani.

De.

Hannahék történetének közel sincs vége, hiszen még csak most kezdődött. Lehet, hogy kisebb-nagyobb szünetekkel, de ez a 7+1 könyvből álló sorozat (azt, hogy mi lesz a plusz egy, még nem árulom el😌😁) BE LESZ FEJEZVE. Ez biztos.

Meglepetések

Igen-igen, merthogy pár sorral feljebb megígértem, hogy új dolgok is lesznek, így két karaktert szeretnék bemutatni. Azt, hogy mi lesz a szerepük, valamit kihez kapcsolódnak és milyen szinten, azt nyilván nem mondom meg, úgyis ki fog derülni. Na, de nem is húzom tovább a szót.

Acacia Victoria Graham

Egy lány, aki örökké vezekel élete legnagyobb bűnéért

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy lány, aki örökké vezekel élete legnagyobb bűnéért. Mert fejjel futott neki a falnak.

Anastaisa Jackson

Egy lány, aki egy aranyvérű család utolsó sarjaként született

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy lány, aki egy aranyvérű család utolsó sarjaként született. Aki már fiatalon megtanulta, milyen szerepet szánt neki az élet. Akinek sohasem volt része igazi szülői szeretetben. A sorsa már régen meg van pecsételve.

Szóval remélem felkeltették a karakterek az érdeklődéseteket. Amennyiben nem, reménykedem, hogy később változik a véleményetek. Nem szeretném nagyon húzni az utószót, ne haragudjatok, de szerintem így lesz a legjobb. Én is elkezdtem az iskolát, (ráadásul gimnáziumba, ami sokkal nehezebb) és Hannah és Stephanie is nemsokára kezdik, belelendülünk a roxforti életbe is. A Kristályok Szövetsége hamarosan összeáll, de vajon mi vár a tagjaira?

 A Kristályok Szövetsége hamarosan összeáll, de vajon mi vár a tagjaira?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hannah Sanctus és a Kristályok SzövetségeWhere stories live. Discover now