part 3

684 30 0
                                    

○○○○Jesseden○○○○

Sabah güneşin gözüme vurmasıyla uyandım. Kalkıp banyoda rutin islerimi kalledip dolabın karşısına geçtim. Üstüme beyaz tişört üstüne deri ceket (hava arada soğuyor) altıma siyah deri taytımı ve zımbalı converselerimi giyip aşağı indim. Herkez hazırlanmış yeni yeni iniyorlardı. Neredeyse hepimiz aynı giyinmiştik. Yemeğimizi yiyip garaja indik. Motorlarımıza binip okula doğru yol aldık. Okula vardığımızda havalı şekilde motorlarımız dan indik. Etrafta 3 4 kişi vardı galiba bu okulda okuyorlar. Kasklarımızı çıkartıp okulq doğru yürüdük. Içeri girdiğimizde ilk müdürün yada Müdürenin odasını aradık. Bulduğumuz da kapıyı tıklayarak içeri girdik. Müdür kafasını kaldırıp bizi süzdü sonra da

Müdür.

- ne için gelmiştiniz?

Emma.

- kayıt yaptırmaya geldik.

- peki kimlikerinizi alabilir miyim?

Verdik ve işlemleri yapmaya başladı. İşlemler bittiğinde. Bize

- okulda kıyafet serbest ama kısa şort gibi ona benzeyen şeyler yasak. Ve tertipli düzenli gelin.

-hı hı tabi düzenli olarak geliriz.

- peki iyi günler.

Birşey demeden okuldan çıktık. En azından forma yoktu. Diye içimden geçirdim. Bunuda dışıma yansıttım.

Kızlar da onaylayan homusdanmalar çıkardı.

º○º○ 1 hafta sonra okul sabahıº○º○ $$$$$$Emilyden$$$$$$$

Sabah erkenden kalkıp rutin işlerimi halledip dün akşam ayarladığım kıyafetleri (beyaz tişört siyah deri ceket siyah pantolon) giyinip aşağı indim. Kızlar aşağı inmiş hızlı hızlı yemeklerini yiyiyorlardı. Genel olarak siyah ve beyazı tercih ederiz. Nadiren renkli şeyler giyeriz. Çantaları alıp garajdan motorlarımıza bindik ve yeni okulumuzum! Yolunu tuttuk. Okula geldiğimizde herkez bize bakıyordu. Kızlar kendilerini katil edecek gibi, erkeler de yiyecek gibi bakıyorlardı. Motordan inip Kaskalarımızı çıkarttık. Sonra normal yürüyerek okulun içine girdik. Ilk olarak müdürün yanına uğradık ve hangi sınıfta olduğumuzu, ders Proğramlarını aldık. 4ümüz aynı sınıftaydık. Korüdorda sınıfımıza giderken yanından geçtiğimiz herkez fısıldaşıyordu. Sınıfı bulduğumuzda arka cam kenarından arkalı önlü iki sıraya oturduk. Emma-jesse bende alicele oturdum. Sınıfta herkes sanki bizim dedikodumuzu yapıyordu. Zil çaldığında öğretmen geldi. Bize kendimizi tanıtmamızı istedi.

Emma

- ben emma rodriquez. Londra'da geldim. Burda arkadaşlarımla (bizi göstererek) oturuyoruz.

Jesse

- ben jesse Alison. Londra'dan geldim.

Emily

- adım Emily derek. Londra'dan geldim.

Alice

- ben Alice Cooper. Londra'dan geldim.

Hoca

- hoşgeldiniz. Ben Ece Alkan bu sınıfın öğretmeniyim.

Öğretmen bizi serbest bıraktı. Emma ve jesse arkasını dönerek konuşmaya başladık.

Jesse

- kızlar burda çok fazla sürtük kızlar var.

Emma

- aynen

Alice

- ne yapalım başka çaremiz yok

-aynen.

Sonra biraz daha rastgele konuşurken bi kız yanımıza geldi ve o nedir öyle ağzını yaya yaya konuşuyor. Iyk.

Kız

- merhabbaaa beeegn merveee veee bunlardagg (arkasındaki kızları göstererek) arkadaşlarıggmm. Biz düşündüktee sizi deee grubumuuggza çağırmayııı düşünndük.

Jesse

- sen önce konuşmayı öğren sonra bizi çağırmaya gel.

- segn ne diyosunn beee. Sen benimm kim olduğumu biliyormusunn?

-yooo bilmiyorum. Bende o yüzden böyle diyorum ya :)

-seni sürtük (o sırada zil çaldı)

- sen kimsimde bana sürtük diyon bicth

Ve sonra ben boksörlüğümü yine ortaya koydum. Ama kızda hak etmişti yani biz hassasız bu konularsa demiştim. Ben önce 2 kere sağ kroşe sonra karnına dirseğini geçirince bu kadar yeterli sana diyerek ayrıldım. Sınıftaki herkez başımıza toplanmıştı. Kızın arkadaşları kızı revire götürdü. Sonra emma kalabalığa bakarak.

- eğer biriniz daha bize böyle der ise şimdiden söyleyeyim. Biz 4ümüz proforyonel boksörüz ve bize bulaşan olurda o Kız gibi kolay kurtulamazsınız!!! Diye bağırdı ve herkez hemen yerlerine bazıları da kendi sınıflarına gitti. Ve sonraki derslerde geçerek çıkış zili çaldı. Ohh bee kurtulduk burdan. Hepimiz yan yana giderken motorlarımızın yanında 4 çocuk gördük ve sinirlenmeye başladık çünkü bizim motorumuza bizden başka kimse elleyemezdi!!! Yanlarına gittiğimizde dişlerimizin arasından.

- çek o ellerini motorumdan!!!! Oldu.

Sanırım liderleri olan çocuk.

- hmm yeni kızlar hemen haberinizi alıyoruz. Ilk günden kavga olmaz ama.

Ben

-Niye bizim derdimiz seni mi geriyo.

- hmmm Türkçeyi iyi biliyorsunuz.

- sen bunu biliyon mu? FUCK YOU BICTH!!!!

- a-aaaa ama yakışıyor mu size bunlar hiç. Sonra bize inatmış gibi motorlarımızda ellerini gezdirmeye başladılar. Ben ellerimi arkadan hareket yaparak bizimkileri kendi motorlarının yanındaki çocuklara yumruklar atmaya başlamıştı bile.

Çocuk

- boksör olduğunuzu bilmiyordum. Ama iyi oldu dedi ve üstüme gelmeye başladı. Ve 10 dakika sonra çocuğun sırtı yere yapıştı. Onları bırakıp birdaha yakınımızda

görünmemeleri motorlarımıza ellememeleri gibi seyler söyledik ve eve gidip ilk işimiz yatmak oldu.

Motorlu KızlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin