Karakter Tanıtımı

116 4 0
                                    

Ceren : 1.62 boylarında siyah kıvırcık uzun saçlı kahverengi gözlü  beyaz tenli zayıf biri. 16 yaşında ve devlet okuluna gidiyor. Arkadaşlarını çok seven cana yakın bir kız. Yardımsever, ihtiyacı olanlara yardım eder. Derslerinde pek başarılı olmasada bunu pek dert etmez.

Cansu : Ceren'in kızkardeşi. 4 yaşında etrafına neşe saçar. Siyah düz saçlı , mavi gözlü, tombul bir kız. Ablasını çok sever

Sude   : Ceren'in çocukluk arkadaşı ve en yakın arkadaşı. Hep aynı sınıfta okudular. Dersler konusunda Ceren'i hep geride bırakmıştır. Ama Ceren bu konuyu dert etmez. Aralarında sır saklamazlar. Kahverengi saçlı, kahverengi gözlü, 1.60 boylarında soluk tenli.

Burak : Ceren'in crush ı. 1.78 boylarında, mavi gözlü, beyaz tenli, oldukça yakışıklı birisi. İçten içe o da Ceren'i seviyor ama açılma sorunları var. Cerenle yaşıt.

Ayça : Ceren'in Annesi. Yufka yürekli çocuklarını seven bir anne. Mesleği doktor. Zeki, ailesine düşkün, anlayışlı bir kadın. 29 yaşında. 1.64 boylarında.

Kemal : Ceren'in babası. Bazı sinir problemleri var. Çocuklarını sever. Sinir anında yanlış birşey söylerse pişman olur ve özür dilemekten kaçınmaz. Kıskanç bir insan. 1.80 boylarında, mavi gözlü, esmer bir insan. Mesleği doktor. Eşiyle üniversite de tanıştı

İSTANBULDA YAŞIYORLAR

(Daha sonra eklenecek karakterler bölümlerde tanıtılacaktır)

Okuduğunuz için teşekkür ederim 😊

Mermaid Spell Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin