16 ( Ardından - IV )

92 32 22
                                    

Ardından IV

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ardından IV

9
Yürüdüğüm yolun sonu sana mı çıkıyordu, yoksa yol mu sendin bilemedim. Duyduğum her şarkıda bir hüzün, gittiğim her yerde, sen doğuyorsun gönlüme. Sen duymasanda, her gün sensiz çığlıklar kopuyor yüreğimde. Kaç mevsimi soldurdu zaman bilmiyorum, gittiğin o kıştan bu yana bahar gelmedi.

Her gün özlemin damlar, hasretini taşırır kalbimde. Ben karanlığında kor olur yanar, aydınlığında üşürüm. Geceni ayrı, gündüzünü ayrı severim. Düşüncelerim gece, duygularım gündüz gibi sarılır gönlüme. Seni gözyaşlarımda saklar, düşlerken ağlarım gizlice.

10
Nereden başlasam ki söze, nasıl biter bu acı. Geçtiğin kaldırımlara cam kırıkları dökülmüş sanki, ne zaman hatırlasam, geçerken savrulan saçlarını, canım yanar.

Bu aşk değil, aşk bitti, yalın bir sevgin kaldı artık kalbimin en güzel rafında. Ne zaman açıp okusam seni, dokunsam yapraklarına, ağlarım. Sevdiğim bir romanın, kalbini çalan karakterinin ölümü gibi. Bu yüzden ne zaman okusam seni, sayfaların sonu gelmeden kapatır, koyarım sevgini, her zaman ki olduğu yere.

11
Soğuk sağanak yağmurun tam ortasındayım, kağıt gibi ıslanmış, üstüm başım. Sen gelmeden kara haberin geldi. Şehrin tam ortasında sana teslim kalbim, durmayı ister. Artık kalmadı sana besleyeceğim bir umut, yanar yüreğim yokluğuna, kül olup parçalanmış acım, rüzgarlarla savrulur dört bir yana.

[Duygu, düşünce ve yorumlarınızı paylaşmanız bizleri mutlu edecektir.]

]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Bir Kış Yağmuru CümlelerWhere stories live. Discover now