ÖZEL BÖLÜM: "Geçmişten Gelen."

1.1K 569 984
                                    

Bu bölümü defterime daha kurguyu ilk düşündüğüm zamanlar yazmıştım. Aşırı hoşuma gitmişti ve üstünde çok durmuştum. Neyse çok bekletmiyorum sizi başlayalım bakalım.

Şarkıyı dinleyerek okursanız daha anlamlı olur :)

Bölüm şarkısı : Çok düşündük- Küçük Kızım

🍁

Özel Bölüm: "Geçmişten Gelen."

06/09/2002  Kahramanmaraş

Küçük kız ayağındaki büyük terliklerle merdivenleri hızlı hızlı inip koşmaya başladı toprak yolda. Nefesi şimdiden daralmıştı lakin daha birkaç adım ancak atmıştı. Nefesinin daralması yorulmaktan değil korkudandı.

Küçük kız birkaç adım daha atmıştı ki terliklerden biri ayağından çıkmıştı ve kendisi de ayaklarının birbirine dolanması nedeniyle yere kapaklanmıştı. Başında inanılmaz bir acı hissetmişti. Kesin yara olacak diye düşündü. Babası çok kızacaktı. Gözleri sızlamaya ve alt dudağı titremeye başlamıştı ama ağlamak istemiyordu. Köyündeki diğer kızlar onun bu haline gülerlerdi. Hem de o çok sevdiği Zeytin Gözlü oğlan onunla dalga geçerdi. Burnunu içine sertçe çekip ayağa kalktı yavaşça ama dizleri çok acıyordu. Hep çizilmiş diye söylendi.

Başından yanağına doğru gelen bir gıdıklanma hissedince elini yanağına götürdü. Eline baktığında kan bulaştığını gördü. Kanı görünce korkusu iyice arttı ve ağzından istemsiz bir hıçkırık kaçtı. Eve gitse babası döverdi. Burada kalsa zeytin gözlü oğlan...

"Abi bırak beni bırak geberteceğim bu cimcimeyi." Eyvah! Öldürecek beni diye korkuyla fısıldadı küçük kız.

Gözyaşları hızlı hızlı akmaya, kendisi de o hızda koşmaya başladı. O kadar korkuyordu ki yüreği hop hop ediyordu. Gittiği yer ise Zeytin Gözlü Çocukla tanıştığı yerdi.

🍁

Küçük Kız kanı yapraklarla durdurmuş sonra da eve gelmişti. Babası geç kaldığı için bir güzel azarlamış üstüne baldırına terlikle vurmuştu. Şimdi rutubetli minik odasında çekyatının üstünde yatıyor bir yandan da ağrıyan baldırını ovalıyordu. Ah tabii, aklından çıkmayan Zeytin Gözlü Oğlanı unutmamak lazım.

O bunları düşünürken ilk olarak camından bir tıkırtı geldi. Sonra birisi konuşmaya başladı. "Cimcime aç camı."

Hızlıca yattığı yerden kalktı. Gelmişti Zeytin Gözlüsü. Kalbi pır pır uçuşuyordu resmen. Camı açtı sessizce ve hâlâ konuşan çocuğun  dudaklarına elini koydu susması için.

"Şşşşş sussana Zeytin. Babam duyarsa acımaz vallahi döver ikimizi. Sen kurtulursun ama beni sabaha kadar döver valla git buradan, kışt." diyerek iter gibi yaptı Zeytin gözlüsünü.

Zeytin Gözlü oğlan kıkır kıkır gülmeye başladı ama Küçük Kızın elinin dudaklarının üstünde olmasından dolayı duyulmuyordu. İyi ki de duyulmuyordu..

Zeytin Gözlü oğlan kızın elini tutup indirdi.

"Hemen dışarı gel. Seninle konuşmamız lazım." dedi fısıldadıktan sonra dışarı çıkıp, ağaçlık alana gidip oturdu. Küçük kız korkuyordu babası görür diye ama yüreğindeki sevda daha ağır basıyordu. Ayaklarının çıplak olmasına aldırmadan camdan dışarı çıkıp koşa koşa oğlanın yanına gitti.

İHANETİN GÖLGESİNDEKİLER (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin