Voldemort legszörnyűbb tette

1.4K 62 0
                                    

Vörösen lobogó tűz világította meg a tábortűznél ülőket, a druidák utolsó nemzedékét akik a nemes sárkányoktól kapták varázserejüket és apró lángként őrizték a lelkükben. Ha egy varázslény mágiát ad egy embernek az a legtisztább , legelemibb mágia. Összhangban és békében élni a sárkányokkal, olyan dolog ez amire csak a druidák képesek. Úgy tartják,hogy a sárkányok tüze a naptól ered, így lehet hát az ,hogy napfogyatkozáskor meggyengül a sárkányok tüze és a druidák mágiája is. Szövetség a nappal... A druidák így emlegették és ez a szövetség jelentette a végüket is.

Ezen az éjjelen egy vajúdó asszony sikolyaitól volt hangos a tábor, a tábortűz körül ülők arca izzott az örömteljes várakozástól, a sárkányok pedig lustán hevertek a hegyoldalban. Aznap este megszületett a lány akit később a sárkányok lányaként emlegettek.

Másnap történt meg az ,amit Voldemort legszörnyűbb tetteként tartanak számon és mélyen megrendítette a varázsvilágot. A tábort körülölelte a frissen sült húsok és ételek finom illata. Az újszülött anyja karjaiban pihent és hatalmas szemeket meresztett a világra, értetlen boldogság csillogott a hatalmas zöld szemekben. Neve még nem volt ,de máris forró nyári napot idézve lengte őt körül a sárkányok ősi mágiája. Nevet majd este adnak neki ,kiolvassák a csillagokból ,hogy milyen névvel áldja meg a sorsa és ez a név amulettként vigyáz majd rá élete során. Lassan egyre sötétebb lett,ahogy az égen már nem látszott a nap. Elkezdődött a napfogyatkozás és ezzel kezdetét vette egy szörnyű, véres népirtás.

Megjelent egy fekete talárba öltözött alak... Voldemort... majd további alakok hopponáltak a tábor területére ,halálfalók Voldemort szolgálatában. A druidák érezték a veszélyt így mozgolódás támadt a táborban ,mindenki védett helyet próbált keresni ,hogy megvédhessék a gyermekeket és a bölcseket. Ekkor átkok kiáltásai hangoztak és a halálfalók Voldemort vezetésével figyelmeztetés vagy tárgyalás nélkül ,nem válogatva az ellenfelek közül megátkoztak és ha tehették megöltek minden férfit nőt és gyermeket aki a szemük elé került.

A sárkányok tűzzel és fogakkal , a druidák varázslattal védekeztek, de a napfogyatkozás meggyengítette erejüket mint a víz a papírt. Az ifjú druidanő mellkasához szorította gyermekét és berohant vele a közeli erdőbe,férje kérlelhetetlen volt. Ott maradt harcolni ,védeni a népét és esélyt biztosítani családjának a menekülésre. Az életével fizetett-e hősi tettért,ahogy a táborban mindenki. A megmaradt sárkányok pedig szétszéledtek a világban,hogy soha többé vissza ne térjenek arra a véráztatta átkozott helyre.

Az asszony tovább futott bömbölő gyermekével, időnként erőtlen ellentámadással sújtva üldözőit, zokogott, a keserves fájdalom, a vesztesége fájdalma méregként áradt szét az ereiben ólmossá téve a lábát,de futott tovább,egyszer sem állva meg, óvva gyermeke életét bár az őt eltaláló átkok okozta sebeiből ömlött a vér,néhol kifordult a húsa is, de nem állt meg.

Kijutottak az erdőből, elég messze a halálfalóktól az anya végre megpihenhetett. A napfogyatkozás véget ért, ám a druidák gyógyító varázslatai már nem enyhítették a fájdalmat és nem zárták össze sebeit. Az asszony tudta mit jelent ez... Végre átadhatta magát a zokogásnak, összerogyott , még egyszer magához szorította gyermekét majd elmosolyodott. Sikerült megmentenie őt. Talán lesz valaki aki megtalálja majd...igen az auroroknak biztosan szemet szúr egy ilyen mészárlás... ők biztosan megtalálják majd a gyermekét... Csak idő kérdése és ideérnek. Az asszony mosollyal az arcán ,gyermekét ölelve ment el, fel a csillagok közé ahol nem érhette már el bú és bánat.

Egy hatalmas vörös sárkány repült el az ifjú árva fölött ,és a markában tartott valamit ... valakit ... egy másik sárkányt, egy apró vöröset. A kölykét. Alig egy-két hónappal lehetett idősebb a csecsemőnél, anyja körözni kezdett a tisztás fölött,hogy meglássa honnan jön a csecsemőzsivaj. Leszállt a csöppség fölé ,ezzel sajnos túlságosan is felhívva magukra a figyelmet, markába zárta a kislányt majd az erdőből kilépő halálfalók átkaitól kísérve két markában a két fiatal élettel tovaröpült. A kimerültség és a halálfalók átkai miatt azonban ,,kényszerleszállást" hajtott végre Godric's Hollovban.

Sárkányok Lánya (Harry Potter FF)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt