"Seni istiyorlar Luke Brain"

42 2 0
                                    

Luke asansördeyken korkmuştu açıkcası. Erkan iyi biri olsada çok normal biri değildi. Ama Luke, Sihir Erkanlığı'nı da erkanı da çok sevmişti. Onun için bu olaylar bir gün öncesine kadar imkansızı çağrıştırırken, şimdi Luke o dünyanın içindeydi. Hazırdı da. Karşısına çıkıcak her engeli aşmaya hazırdı. Kararlıydı...

Luke, Alba Savunucularından yardım istemeye giderken ona yardım eden Alba Savunucusu, Luke'u kendisinden önce bulmuştu. Luke heyecanla sordu:
"Pardon ama Magialoud'a giden, denizaltı nerde acaba?"
"Tam arkanda" dedi savunucu. Ama Luke anlamamıştı. "Arkana baksana hadi" diye atılınca savuncu Luke arkasına baktı. Gerçekten büyük bir denizaltı vardı karşılarında. O andan itibaren olaylar çok hızlı gelişti. Luke bir anda bir ses duydu. Bu bir kırılma sesiydi. Erkanlıta 6 tane değişik yaratık vardı ve etrafa büyüler saçarak ilerliyorlardı. Yaratıklar Luke'a yarasayı andırmıştı. Kırmızı bir kıyafet giyiyorlardı ve sürekli bağrıyorlardı. Ayrıca elleri kanatı çağrıştırıyordu. Savunucu endişeli bir ses tonuyla "Luke bunlar Siyah Prens'in askerleri olarak bilinirler. Aslında onlarda insanlar ama bizleri korkutmak maksadıyla böyle değişik bir haldeler. Amaçlarının ne olduğunu biliyorsundur herhalde. Seni istiyorlar Luke. Seni.."

Luke duyduğu son cümleyi aklında evire çevire anlamaya çalışıyordu. Ama imkansızdı. Luke ne olduğunu anlayamıyordu. Luke'u mu istiyorlardı? Luke korkuyordu. Evet hemde çok korkuyordu.

6 tane yaratığa karşı, erkanlığın meydanında yaklaşık 300 tane savunucu vardı. "Servorum Volidoru". Evet bu büyü insanların birbirlerini öldürmelerini sağlıyordu. 2 dakika sonra 5 tane yaratık ölmüş, 1'isi kaçmış, 1 tane de Alba Savuncusu yaralanmıştı. Bir anda Luke yanında 12 tane Alba Savunucusu birden buldu. Ne yaptıkları aşikardı. Neden Luke'unyanındaydılar diye sormadı Luke Brain. Bir an önce Magialoud'a gitmek istiyordu. Haklıydı da. Burası pek ona göre değildi. O sırada Sihir Erkanı, Luke'un yanına geldi e ayak üstü Luke'a nasıl olduğunu sordu.

Aradan 2 saat geçmişti. MagiaLoud'a giden öğrenciler DenizAltına girmeye başlamışlardı. Luke ona yardım eden savunculara son bir kez teşekkür etti ve denizatına girdi. Yolculuk Magialoud'aydı!

Multimedya'da şu garip yaratıklar var. Okuduysanız Vote'layın lütfen 😄😄

Luke Brain ve Yakut TılsımHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin