" inapoi acasa"

63 4 0
                                    

Am semnat acte mai bine de o oră și le am verificat pe toate . Mai aveam câteva de ale lui Ian insa le am lăsat pentru maine . Mai aveam aproape 2 ore sa ma pregătesc si nici macar nu am muzică sau băutură.

Am mers acasă sa imi fac un dus si m am îmbrăcat cu ceva pentru petrecere. O pereche de pantaloni în carouri si un tricou alb deasupra buricului. În picioare am luat niste botine iar parul il las pe spate. Lisa era si ea gata purtând o pereche de blugi simpli si un top negru iar în picioare tot niste botine

Cat am fost la magazin mi a spus că a rezolvat totul si ca a mutat si mafia mai urma doar Ian care sa ii omoare pe toți șefii si sa ii atraga pe cei din mafie la noi in echipa fără să le spună că suntem buni. Cine nu vrea, o sa fie executat.

Am mers cu Lisa la magazinul din apropiere si am luat un coș plin cu băutura pentru toti si cateva snack-uri . O sa petrecem ceva timp apoi Ian, Lisa si echipa vor ramane sa vedem un film .

Am ajuns în 30 de minute acasă unde am aranjat cat de cat casa si Lisa a aranjat tot ce ne trebuie .

Imediat au venit cei din mafia lui Ian si echipa.

Ne am distrat 3 ore făcând jocuri de la cine bea mai repede si pana la beer ping-pong.

Ametisem destul de tare asa ca stăteam cu Ian pe canapea vorbind despre viitor . Echipa era la bucătărie unde jucau carti pentru ca masa era destul de mare , mafia lui Ian plecase mai mult de jumătate, Lisa se saruta intr un colt cu Troy unul dintre băieții de baza a lui Ian iar muzică se auzea încet .

- Stii , ma gândeam cum o sa le explic tuturor ceea ce am făcut... ceea ce am pățit , ei au venit penteru a ma salva insa nu aveau de ce asa ca i am respins . Ce o sa creada despre mine , cum o sa ma simt cand o sa dau dinou ochii cu Nicol dar mai ales cu Derek.

- încet pitico . Ce ai făcut atât de rau ?

- fostul meu iubit Dylan m a vândut unui om foarte mare Chris , el m a vândut fiului său căruia îi furăm mafia chiar acum , Derek a încercat să mă salveze doar ca i am spus că nu sunt în pericol si l am alungat . Iar Nicol este prietena mea cea mai bună.

-tot nu stiu cine e Derek... spune râzând

- el ... este șeful unei mafii , sau cel putin a fost .

-atat ? Si de ce ar veni dupa tine ? Sa te salveze . Spune si ma împinge în umăr făcându mi mai apoi cu ochiul

- nu stiu ....

- nu stii si rosesti ? Spune chicotind. Ce este intre voi pitico ?

- păi cred ca nimic . Si nici nu a fost . Adică, m a sărutat. Atâta tot .

- Ti a plăcut macar ? Spune râzând copios

- da . Adică, el este diferit . Nu stiu cum sa spun asta fără să sune ciudat pentru eticheta pe care o poartă . Este un băiat care se joacă în fiecare moment cu focul si ii place ,de aceea nu se oprește si nu se v a opri prea curând. Știe cum să se comporte cu o fata , stie cum sa readucă totul dintr o stare pierdută în una cu o iesire . Este foarte spontan ,nu stii niciodată ce poate face în următorul moment,misterios si poate putin plin de el .

- pe scurt un alt fraier ca toti . Spune Ian care da pe gât un al shot

- Nu. El este diferit de toti , pentru mine cel putin .

-inteleg, esti îndrăgostită. Spune si vrea să plece dar il prind de mânecă.

- și dacă... simt ceva pentru el dar el nu vrea asta ? A venit pana aici ca sa il dezamăgesc, m a căutat si cine stie prin cate a trecut ca sa ma găsească si pana la urma a făcut o . Iar eu ? Spun gata să îmi scape o lacrimă. L am dezamăgit

- nu l ai dezamăgit, doar te ai îndepărtat de el si cred ca imediat cum ajungem acasă o sa te vada si o sa te ia in brate , o sa te sărute și o sa iti spuna cat de dor i a fost de tine . Spune el cu incredere .

- mda ... Nu îl cunoști. Nu e genul, în plus , cred ca ar putea sta mult supărat pe mine. Poate nici nu o sa vrea să mă mai vada vreodată.

- hei hei . Gândește pozitiv. Te susțin în orice faci și o voi face mereu. Iar daca cineva o sa iti întoarcă spatele o sa fiu eu aici . Buzele lui se lipesc de fruntea mea iar mai apoi o îmbrățișare calduroasa ma cuprinde .

- hei ! Spune Lisa din tocul ușii.

- stai de mult acolo? Întreb eu

- de destul timp incat sa cred ca meriți să il recastigi pe Drake asta . Spune râzând eu alaturandu ma apoi ne îmbrățișam.

Am mai stat cu băieții apoi am mers la culcare . Mâine aveam sa plecam de aici înapoi acasa
















Hei dragilor , stiu ca nu am mai postat insa chiar nu prea aveam idei plus tot ceea ce se intampla în ultimul timp și nu prea mai am timp insa o sa incerc sa postez cat de des pot , daca pot. Va pup ❤❤❤

O războinică II / minciuna și adevăr Where stories live. Discover now