"cucerirea"

137 13 0
                                    

Am rămas uimit când am intrat în camera . Emy , era cu un om în camera și se luptau . Tipul avea arma aruncata undeva în camera iar ea îl lovea perfect în locuri numai bune . Am ieșit afară repede sa îi zic tatei .

Pov Noemy

Sunt trezita din visele mele de un om îmbrăcat în negru cu un pistol în mana care a dat cu piciorul în ușa când a intrat .

M a ridicat încet și i am sarit in spate aruncându l pe pat . Pistolul îi căzuse jos așa ca i am dat cu piciorul în fata . Sare pe mine doborându mă la pământ și vrea sa ia pistolul însă în arunc cu piciorul mai departe .

Tipul de apropie ne lăsându mă sa mă ridic așa ca îl lovesc în picior și cade în fata mea . Dau sa mă ridic însă mă trage de picior . Vreau sa ajung la pistol însă mă trage mai aproape de el încercând sa se ridice și el . Am scăpat din strânsoarea lui și m am ridicat repede

Pistolul era încă departe ne ajungând niciunul. I am dat cu piciorul în burta lăsându se în jos puțin apoi i am dat una în fata ușa se deschide puțin apoi se închide repede . Fug sper pistol și l am luat după ce m a doborât dinou . Am prins pistolul și am tras în el de 4 ori acesta nemiscandu se .

Pe ușa intra 5 băieți mari cu arme toate îndreptate sper mine . În spatele lor era Chris și Seb.

Am ridicat mâinile sus iar Chris spune :

- lăsați o . El e . Spune arătând sper cel care intrase peste mine .

- e ok . M-am ocupat eu . Ai fost cam fricos spune punându i mana pe umăr lui Seb .

Ceilalți au plecat și am mai rămas Seb și Chris .

- Cum ai reușit?

- simplu . L am bătut.

- nu știm ca ești asa .

- nu știi multe despre mine .

- mergem la o petrecere sa te pregătești mai ai o ora și jumătate.

- ok . Spun iar ei iasă din camera .

Am mers la dulap și m am holbat la el 5 minute cu siguranță. Pana la urma mi a dat seama ca nu știu unde se tine petrecerea pentru a mă îmbracă.

Am ieșit pe hol ducându mă la biroul lui Chris și bătând la ușă.

- Intra aud din partea cealaltă.

- Hei! Scuze ca te deranjez dar , unde se tine petrecerea?

- la casa lui Alexander un prieten bun . Îmbrăcate frumos . Spune zâmbind.

- ok . Spun ieșind pe ușa.

Am ales într un final o rochie neagra , lunga ,neagra simpla fara bretele si decoltata pe picior si cu o pereche de manusi care o completau perfect

Am ales într un final o rochie neagra , lunga ,neagra simpla fara bretele si decoltata pe picior si cu o pereche de manusi care o completau perfect

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
O războinică II / minciuna și adevăr Where stories live. Discover now