Bölüm 1

2.1K 7 3
                                    

Göreve gitmeden önce sarı renkli en kısa ve içimi gösterecek incelikteki elbisemi giymek için dolaptan çıkarmış ve bir kenara koymuştum. Elbiseme uyması için sarı tonlarında bir makyaj yapıyordum. Kapımın birden açılmasıyla içeriye Akın girdi. Buna alışmıştım artık. Beni şöyle bir süzdüğünde gözleri bir süre göğüslerime takıldı ve tekrar yüzüme çevrildi. Tamamen iç çamaşırlarım ile durduğumdan buna pek şaşırmamıştım doğrusu. Akına boş boş bakarak "ne ?" diye sorduğumda  yutkunarak her zamanki soğuk sesiyle "hızlı ol çünkü avımız her an bardan çıkıp gidebilir. Saat gece on bir" dedi. Sanki gece olduğunu bilmiyordum. Elimle onayladığımı gösteren bir işaret yaptığımda gözleri  yine göğüslerime kaydı ve kapıyı kapatıp gitti. Hızla makyajımı bitirip elbisemi de giydikten sonra saçlarımı salık bırakarak odadan çıktım. Merdivenlerin başına geldiğimde hepsinin aşağıda olduğunu gördüm ve bende yavaş adımlarla aşağıya inmeye başladım. Topuklu ayakkabım çıkardığı sesle hepsi bana doğru döndüğünde ilk başta Ömer'in sonrada diğerlerinin kaşları çatıldı.

Adımlarımı hızlandırmadan aynı yavaşlıkta inerek yanlarına geldim ve gülümseyerek "nasılım ?" diye sordum. Meriç sessizce "siktir" derken Akın bir şey söylememişti. Ömer hızla kolumu tutup "Kayla bu elbise ne !" diye kızdığında Akın araya girdi ve "Ömer hareketlerine dikkat et" dedi. Ömer hızla kolumu bırakırken sinirle soludu. "Eee benim minik aslanlarım gitmiyor muyuz ?" diye sorduğumda Meriç koluma girerek "majesteleri. Her zamanki gibi çok şıksınız ama her hangi başka bir gün bu halinizden daha şık olursanız sizi bizzat kendim öldürürüm" dedi. Dediğine haykırırcasına güldükten sonra "ona ben karar veririm" dedim ve dış kapıya doğru yürümeye başladık. Arabaya bindiğimizde herkes sessizdi. Akın arabayı sürerken Ömer onun yanındaki koltukta huysuzca homurdanıyor ve Meriç'te yanımda benimle oynaşıyordu. Meriç'in omuzlarıma tırmanan parmaklarına vurarak "ya Meriç !" dediğimde gülüyordum. Arabanın aniden fren yapmasıyla benim savrulmamam için Meriç hızla belimden yakalamıştı. Ne olduğunu anlamak için Akına baktığımda bu güne kadar asla duyu barındırmayan sesiyle "geldik" dedi.

Hepimiz arabadan indiğimizde Akın anahtarı bir görevliye verdi ve barın kapısına doğru yürümeye başladı. Bizde onun arkasından yürüyorduk. Bu bara bu güne kadar gelmemiştim ve ilk kez görüyordum. Kapıdaki görevlilerden bir "buyurun Akın bey" dediğinde görevlinin yanından geçerek içeriye girerken adama minik bir öpücük attım. O kadar hızlı ve ansız bir öpücüktü ki adam tepki dahi verememişti. Barın içerisindeki yüksek müzik sesi hızla kulaklarıma dolarken şöyle bir etrafa baktım. Oldukça kalabalık bir yerdi. Duvarlar beyazdı ama vuran ışıklardan dolayı rengarenk gözüküyordu. Aralarda kısacık giysili garsonlar dolaşıyor ve millete alkollü kokteyl dağıtıyordu. Bir garson yanımdan geçerken hızla tepsiden bir kokteyl aldım ve Akını takip ederek yürümeye devam ettim. Sonunda bir masaya gelmiş ve oturmuştuk.

"Oradaki adamı görüyor musun ?" Akının sorduğu soruyla kafamı işaret ettiği yöne çevirdim. Genç bir adam bir kanepede oturmuş bir kızla oynaşıyordu ve etrafı neredeyse çıplak kızlarla doluydu. Tıpkı benim gibi ama dahada çıplak. Kafamı aşağı yukarı sallayarak "evet" dedim. "O adam bizden para çalan adam ve avımız o. Şu tarafta yatak odaları var. Adamı ikna etmen ve yedi numaralı odaya getirmen gerek" dedi. Odaların olduğu kapıya baktığımda üzerinde 'Sex Odaları' yazan bir kapı gördüm ve yine kafamı aşağı yukarı salladım. Akının tekrar konuşmasını bekledim ama konuşmayınca kafamı çevirdim ve çocuklarla birlikte gittiğini gördüm. Hızla peşinden koşarak kolundan tutup onu durdurdum ve "sana bir şey vermem gerek" dedim. Sorgular bir şekilde bakmaya başladığında elbisemin altından külotumu çıkarttım ve eline vererek "görev için" dedim. Kafasını iki yana salladı ve arkasını dönüp yürümeye başladı. Ömer'in öldürücü bakışları da gözümden kaçmamıştı. 

Ateşin Kızı (+18)Where stories live. Discover now