Capitolul 1

190 11 0
                                    

O simplă fată într-o lume atât de crudă. Cu oameni ce-ți mușcă din carne și pleacă, lăsându-te incomplet. E plin de ură aici , e plin de oameni ce-ți vor răul. Ai nevoie de cineva care să te protejeze , să îți fie alături. Ai nevoie de cineva care să te iubească !

Mă numesc Liv , am 17 ani și sunt un nimeni. Lumea mă urăște și am ajuns în pragul disperării. Învăț, ca orice alt adolescent, la un liceu. Unul anume, cui îi pasă ce nume are? Sunt persoana aia care stă în spatele clasei cu căștile în urechi și suportând toată batjocura adresată persoanei mele. Acasă mă închid în camera mea și îmi dau muzica la maxim (ascult muzică rock) . Învăț bine, am note mari. Aveam vise, ca orice alt adolescent de vârsta mea, să ajung la o facultate. Cui îi mai pasă de facultate? M-am refugiat demult.

Am o soră mai mică, din păcate. Are 10 ani și e o pacoste. Mă urăște, la fel ca restul familiei și o urăsc și eu pe ea, la fel ca pe restul familiei. Da, sunt oaia neagră, dar din nou : cui îi pasă? Am avut un iubit, când încă eram o tipă normală, dar am realizat că nu merită. Mi-e din ce în ce mai bine singură și deja mi se face scârbă să văd oameni. La liceu, zilnic mă uit la acele fete false care se dau prietene unele cu altele. Yuck ! Cine are nevoie de prieteni când ai rock, cărți și o mulțime de haine negre?

Lucrez la un bar în timpul liber, în week-end-uri. Sunt ospătăriță. Îmi câștig singură banii de mâncare, nu am nevoie de banii părinților mei pe care, apropo, îi urăsc. Locuiesc în Londra , unde vremea se potrivește perfect cu starea mea de spirit : plouă mereu și e înnorat. Singurul meu prieten e Kyle, care locuiește în Arizona. Ne cunoaștem de la grădiniță și chiar și când m-am schimbat a fost lângă mine și m-a acceptat indiferent de situație. El are iubită cam de 3 ani de zile și tipa aia nu mă suportă nicidecum. De ce - rămâne un mister. Dar sentimentul e reciproc. Merg pe ideea "tu nu mă suporți , nici eu pe tine" . Punct. Asta sunt eu , Liv Adams.

Da , am început carte nouă , care sper din tot sufletul să vă placă. Ly !

Protect me !Where stories live. Discover now