5

541 63 55
                                    

"Merhaba. Sen Tomioka'nın bahsettiği Shinazugawa olmalısın. Ben Kanroji Mitsuri. Yaraların çok havalı duruyor. Seninle tanıştığıma göre mutluluktan sevinç göz yaşları dökebilirim." Mitsuri'nin abartılı tanıtmasına göz devirdim. Beni pişman ediyorlardı. Her şey Sanemi ile bayağı yakınlaştıktan sonra başladı. Öyle ki vaktimin çoğunu Sanemi'ye ayırıyordum. Mitsuri, Obanai ve Shinobu da beni sorguya çekti. Onlara yeni arkadaşımdan bahsedince zorla tanıştırmamı istediler.

"Selam Kanroji. Sen de epey tatlısın. İyi geçinelim." Obanai'nin öldürücü bakışlarını görmezden gelirsek Sanemi'yi sevmişe benziyorlardı.

"Ama Giyuu, senin bizden başka arkadaş edinmene şaşırdım doğrusu."

"Giyuu gayet iyi biri Kocho. Neden dedin ki?"

"Sen yanlış anladın Shinazugawa. Giyuu arkadaş edinme konusunda biraz beceriksizdir."

Kocho Shinobu beni insanların önünde rezil etmede bir numaradır. Benim hakkımda utanç verici şeyler söylese de kendi söylediklerinin aynısını bir başkası derse o kişinin başına bela olur. Her ne kadar sevgisini bana belli etmese de beni çok sever. En azından bana söylediği buydu.

"Şahsen bunu karşısındaki kişiyle kendisinin arasındaki uyumsuzluğa bağlıyorum. Büyük ihtimalle arkadaşı olmak istediği kişiler onu tamamlayamıyordu. Benimle hiçbir sorun yaşamadı, aynı şey muhtemelen sizede de olmuştur. Doğru muyum Giyuu?"

Açıkçası Sanemi'nin beni savunacağını düşünmüyordum. Shinobu'nun dediklerine güler geçer sanıyordum. Beni savunması gururumu ve özgüvenimi yüceltmişti.

"Shinobu ile çocukluk arkadaşıyız. Nasıl tanıştığımızı hatırlamıyorum. Mitsuri herkese karşı nazik, arkadaş canlısıdır. Bu yüzden kolaylıkla yakınlaşmamız normal. Obanai ile de Mitsuri sayesinde tanıştım. Başta birbirimizden pek hazmetmezdik, zamanla ilişkimiz düzeldi."

"Biliyordum."

Shinobu ve Mitsuri kısa süreli bakışmalarının ardından tuvalete gideceklerini söylediler.

Obanai yüz damarlarını belli ederek "Doğruyu söyle. Kanroji'yi tatlı mı buldun?" diye sordu. Sanemi ise Obanai'yi Mitsuri'den daha tatlı bulduğunu söyledi. Cidden bu çocuğun aklından nelerin geçtiğini bilmek isterdim.

---
uzun yazmaya çalışıyodum ama olmuyordu

Escape |sane.giyuu|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin