Tony Stark

1.9K 104 14
                                    

Uzun zaman sonra yb geldi. Malum diğer kitabımla çok uğraşıyorum buna zaman bulamadım epeydir.

Sokovya'daki olaylardan sonra Tony'nin yanındaydın her zaman olduğun gibi. Öğrencilere vereceği burslar için yaptığı konuşma sırasında sahnenin arkasından onu izliyordun. Alkışlar yükselip de Tony sahneden indiğinde ona kocaman bir gülümseme vermiştin. Yanına gelip seni öptüğünde gözlerini kapattın ve onu hissettin sadece.

"Nasıldım?"

"Sence?"

"Mükemmel."

Gülerken elindeki birkaç dosyayı halletmen gerektiğinden Tony asansörlerin orada seni beklemek üzere çıkmıştı.
İşini en kısa sürede bitirip asansörlerin oraya geldiğinde siyahi bir kadının Tony'i Sokovya'daki yıkımdan sorumlu tuttuğunu gördün. Alelen ona suçlamalarda bulunması seni sinirlendirmeye yetmişti.

"Sen bir katilsin, Tony Stark."

Kadının söyledikleri sevdiğin adamın kalbinde delik açarken ne kadar acı çektiğini görebiliyordun

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kadının söyledikleri sevdiğin adamın kalbinde delik açarken ne kadar acı çektiğini görebiliyordun. Hemen oraya gidip müdahale etme gereği duydun.

"Hanımefendi, sözlerinize dikkat edin."

"Hah! Senin de onlardan aşağı kalır bir yanın yok."

Kadının senin için de sarf ettiği sözler seni daha çok kızdırırken Tony senden önce davranmıştı.

Kadının senin için de sarf ettiği sözler seni daha çok kızdırırken Tony senden önce davranmıştı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Bana ne istersen diyebilirsin ama S/A 'yı bu işe karıştıramazsın."

Elini onun omzuna atarken Tony'nin kasılmış bedeni anında gevşemişti.

"Sorun yok, Tony. Hanımefendi de şimdi gidiyordu. Kalmak istiyorsa eğer güvenlik arkadaşlar ona çıkışı gösterebilirler."

Kadına ölümcül bakışlar atarken o da sana aynısını yapmış ve asansöre binip gözden kaybolmuştu. Tekrardan Tony'e döndüğünde gözlerinin dolu dolu olduğunu görmen senin de canını yakmıştı. Yüzünü avuçlarının arasına aldın ve sana bakmasını sağladın.

"O ne derse desin sen dünyanın kurtarıcısısın, Tony. Sen ve arkadaşların, yenilmezler. Siz olmasaydınız daha fazla kişi hayatından olacaktı. Bazen birileri bu yolda can verebilir, bu sizi kötü adam yapmaz. Anlıyorsun, değil mi?"

Kafasını sallayıp seni onaylandığında uzanıp onu öptün. Alınlarınızı birbirine yaslandığında o da senin yüzünü tutuyordu.

 Alınlarınızı birbirine yaslandığında o da senin yüzünü tutuyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Benim kahramanım sensin, S/A."

Biraz kısa oldu ama idare eder bence.

Beğendiniz mi?

Oy verip yorum yapmayı unutmayın lütfen.🖤

AVENGERS İLE HAYAL ET Where stories live. Discover now