Loki and Bucky 3

1.4K 84 31
                                    

Yeni bölüm ile karşınızdayım. Yine çok uzun bir bölümle geldim.
Bu seri de siz sanki marvel evreninde yeni bir karaktermişsiniz gibi oldu, bence güzel oldu. Kronolojik sıra ve iki adamla aranda geçen olaylar devam ediyor.
Iyi okumalar...

"Neden?"

Bucky, ağzını tutamadığı için kendine kızdı. Belki bencilceydi ama kendisiyle uzun zamandan sonra ilgilenen birini kaybetmek istemediğine karar verdi.

"Güzel bir hayatın var, bunu benimle uğraşarak mahvetmek istemezsin."

"Öyle kaygılarım yok."

Kolunu sıktın gülümseyerek. Bucky temasınla irkilmişti. Elini çektin ve kupalardan birini ona verdin.

"Hadi, bana evi gezdir!"

Heyecanla atılmana güldü ve sen de onun gülmesine güldün.(tuhaf cümleler vol837474882)

"E şey biraz dağınık, pek görülecek bir şey yok aslında."

"Bundan eminim zaten."

Onu arkanda bırakıp elinde kahvenle evi gezintiye çıkmıştın. Küçüktü ve kesinlikle temiz değildi. Bucky mahçup olmuştu, yıllar sonra evine gelen kızı daha iyi karşılamak isterdi.

"Buraya kesinlikle bir el atmalıyım."

********

Birkaç aydır kaçamaklar yapıp Bucky 'ye uğruyordun. Evine söylediğin gibi çok güzel el atmış ve daha yaşanabilir bir hâle getirmiştiniz. Bucky ilk başlarda yabani olsa da sana alışmıştı. Düzeliyordu ve bunda katkın çok büyüktü. Sana karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştı. Sen onun mucizesi olmuştun ama her an beynindeki şeyin onu ele geçirmesinden korkmuyor değildi.

Bunun yanı sıra her gün istinasız Loki 'yi görüyordun ama bunların rüya olmadığının farkındaydın. Seninle iletişim kuruyordu. Fiziksel olarak yanında değildi ama büyüde gelişmişti. Sana karşı olan ilgisinin bilinmesini istemiyordu, özellikle de Thor'un bilmesini istemiyordu. Bu yüzden o gün sana öyle davranmıştı.
-
"Neden sürekli rüyalarımdasın?"

Rüyada yavaş yavaş ona yaklaşıyordun.

"Böylesi daha iyi, daha güvenli ve Beni deli ediyorsun, ciddi anlamda. O elbisenin içindeyken, bana yardım etmek isterken, bana kızmışken o kadar güzeldin ki..."

"Seninle rüyalarımda konuşmak da beni deli ediyor. Buraya gelemez misin?"

"Asgard 'da sorunlar bitmiyor. Bir de Bucky-"

Onu susturdun, onunla Bucky hakkında konuşmayacaktın

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Onu susturdun, onunla Bucky hakkında konuşmayacaktın. Çok yakındınız. Yanaklarından kavradığında dokunuşunu hissedebiliyordun. Dudaklarınızı birleştirdiğinde adrenalinin bütün damarlarında dolaştığını hissedebiliyordun. Uyandığında nefes nefeseydin.
-
Sabah Bucky, gece Loki... Kafanı karıştırıp duruyorlardı.

AVENGERS İLE HAYAL ET Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang