Αγαπημένοι Youtubers

69 7 19
                                    

Hey everyone :)

Αποφάσισα να γράψω ένα διαφορετικό κεφάλαιο.

Εξαιτίας της καραντίνας, των καλοκαιρινών μαθημάτων και τις έλλειψης φίλων, γιατί αυτήν την στιγμή έχουν φύγει όλοι για τα χωριά τους, έμεινα για πάρα πολύ καιρό μέσα στο σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνω πιστά αφοσιωμένη στο Netflix και το YouTube.

Σε αυτό το κεφάλαιο όμως θα γράψω μερικά από τα αγαπημένα μου κανάλια, απ'το ελληνικό και το ξένο YouTube, τα οποία σας προτείνω να τα δείτε.

Άχρηστη πληροφορία: Τα περισσότερα απ'αυτά τα κανάλια, τα βλέπω μαζί με τον αδελφό μου, κι ας μην καταλαβαίνει τι λένε (είναι 7 χρονών)

So let's start!

~°~°~°~

Αγγλικό/Ξένο YouTube

The Try Guys

Ξεκίνησα να τους παρακολουθώ πριν από καμιά εβδομάδα και τώρα έχω πάθει γέρο κόλλημα μαζί τους

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ξεκίνησα να τους παρακολουθώ πριν από καμιά εβδομάδα και τώρα έχω πάθει γέρο κόλλημα μαζί τους. Είχαν ξεκινήσει την καριέρα τους από το Buzzfeed (ελπίζω να μην είμαι η μόνη που βλέπει) και αργότερα αποφάσισαν να κάνουν την δικιά τους καριέρα. Σε αυτό το κανάλι είναι 4 φίλοι οι οποίοι δοκιμάζουν διάφορα σχετικά extreme πράγματα, απ'το να δοκιμάσουν την κεραμική μέχρι και να συμμετάσχουν σε drag show. Αυτά τα 4 άτομα είναι (τους περιγράφω με τη σειρά της εικόνας) :

Keith: η καμηλοπάρδαλη της παρέας, λέει τα καλύτερα αστεία, έχει καταπληκτική φωνή και λατρεύει το φαγητό, ειδικά το τηγανητό κοτόπουλο

Ned: ο μπαμπάς της παρέας, του αρέσουν πολύ τα αθλήματα, ειδικά το ποδόσφαιρο, λατρεύει την γυναίκα του και το παιδί του και δεν σταματά ποτέ να μιλάει γι'αυτούς.

Zach: ο μικρός, αξιολάτρευτος Εβραίος της παρέας, είναι ευαίσθητος, αγχώδης, δεν θέλει να πληγώσει κανέναν, κάνει συνεχώς αναφορές σε ταινίες και λατρεύει το τσάι.

3 a.m. thoughtsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα