Sherlock aesthetic

82 9 21
                                    

Hey everyone :)

Καθώς ήμουν στη συλλογή του κινητού μου και έβλεπα ποιές φωτογραφίες θα έσβηνα (γιατί δεν έχει καθόλου χώρο, κλαψ...), βρήκα κάτι aesthetics για τους χαρακτήρες του Sherlock που είχα φτιάξει πριν κάνα χρόνο.

Απ' όσο θυμάμαι τα είχα φτιάξει με σκοπό να τα ανεβάσω στο παλιό μου fanpage, και για κάποιο λόγο δεν τα ανέβασα ποτέ (μπορεί να 'χα ανεβάσει τα πρώτα μόνο δεν είμαι σίγουρη).

Πίστευα ότι θα 'ταν το απόλυτο fail, αλλά OH. MY. GOSH. έπεσα εντελώς έξω. Πιστεύω ότι είχαν βγει πολύ ωραία, το στυλ και τα χρώματα ήταν υπέροχα συνδιασμένα και απλά I'm so proud for myself.

Οπότε είπα να σας τα παρουσιάσω, γιατί why not?

Θα γράψω και μερικές περιγραφές κάτω από τον κάθε χαρακτήρα, αλλά θα τις γράψω με σοβαρό ύφος, χωρίς καθόλου fangirling, για να ταιριάζουν με το aesthetic. Εάν κάνω ένα άλλο κεφάλαιο σχετικά με το fandom τότε θα γράψω πιο ελεύθερα για αυτούς.

~○~○~○~

Sherlock Holmes

Ο διάσημος ντετέκτιβ, ευφυής, μυστηριώδης, σοσιοπαθής

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ο διάσημος ντετέκτιβ, ευφυής, μυστηριώδης, σοσιοπαθής. Η ζωή του φαίνεται μίζερη εάν δεν υπάρχουν για αυτόν μυστήρια να λύσει, είναι τόσο αφοσιωμένος στη δουλειά του, που πολλές φορές γίνεται ψυχρός και απόμακρος, παραμελώντας πλήρως τον εαυτό του. Καταβάθως όμως είναι απλά ένας άντρας που προσπαθεί να ξεπεράσει τους εθισμούς του κάνοντας αυτό που αγαπά περισσότερο.

John Watson

John Watson

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
3 a.m. thoughtsΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα