The Twilight

17 2 0
                                    

Μια σειρά βιβλίων αλλά και ταινιών γύρω από την ιστορία αγάπης της Bella, ενός απλού κοριτσιού, και του Edward, ενός "δεκαεπτάχρονος" βρικόλακα. (Πολύ διαφορετική αρχή το ξέρω, αλλά δεν ήξερα τι άλλο να γράψω...
Οπότε πάμε να αρχίσουμε...)

1. Η Stephenie Meyer, συγγραφέας των βιβλίων, έχει πει ότι η ιδέα για το "Twilight" της ήρθε σε ένα όνειρο της. Σε αυτό το όνειρο είδε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι να κάθονται σε μια έκταση με γρασίδι και το αγόρι έλαμπε.

2. Ο Henry Cavill ηταν αυτός που επέλεξε αρχικά η Stephenie Meyer για το ρόλο του Edward, αλλά όταν γυρίστηκαν οι ταινίες, ήταν αρκετά μεγάλος για αυτό το ρόλο.

3. Η Kristen Stewart φορούσε φακούς επαφής κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων καθώς τα φυσικά της ματια, τα οποία είναι πράσινα, δεν ταίριαζαν με το χαρακτήρα της Bella, αφού στα βιβλία είχε καστανά μάτια.

4. Η Jenifer Lawrence πέρασε από οντισιόν για το ρόλο της Bella.

5. Ο Taylor Lautner  δεν είχε καμία ιδέα για την υπόθεση του "Twilight" όταν πέρασε από οντισιόν για το ρόλο του Jacob. (Παίζει να ήταν σε φάση: Α! Γίνεται οντιοσιόν για μια ταινία, ας πάω να δω πως είναι...)

6. Ο Robert Pattinson συνέθεσε το "νανούρισμα" της Bella (τα χαρακτηριστικό τραγούδι των ταινιών)

7. Η Kristen Stewart ήταν μόλις 17 όταν γυρίστηκε η πρώτη ταινία...

8. Η Stephenie Meyer έχει πει πως είναι Team Jacob.

9. Η συγγραφέας των βιβλίων, είχε αρχίσει αν γράφει ένα ακόμη βιβλίο, με τίτλο "Midnight Sun", στο οποίο θα εξιστορούσε τα γεγονότα από την πλευρά του Edward, αλλά διαρρεύσαν τα 12 πρώτα κεφάλαια (για αυτό δεν ξέρω αν τελικά εκδόθηκε...)

10. Η Nikki Reed (aka. Rosalie) και η Ashley Greene (aka. Alice) έμαθαν να παίζουν baseball για τις ανάγκες των ταινιών και μάλιστα η Nikki Reed έμαθε να παίζει με το αριστερό γιατί έγραφε καλύτερα στην κάμερα....

Αυτά ήταν τα fun facts που βρήκα για το Twilight, ελπίζω να σας άρεσε αυτό το κεφάλαιο και τα λέμε στο επόμενο Weird Fact Notes!
Μέχρι τότε....

Byeeee!!!!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 05, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Weird Facts Notes!¡Where stories live. Discover now