1.

23 2 0
                                    

Estem a casa del Sky i l'Eira. És gegant, tenen un menjador que és més gran que casa meva. És una casa moderna però simple, la veritat és que només entrar me sentir fora de perill. El Sky asseu al sofà, és un sofà totalment blanc que dona un punt de contrast amb el terra, ja que el terra esta fet de parquet d'un color gris tirant a negre. Les parets son blanques i hi ha un costat on només es veu un finestral gairebé transparent d'on entra tota la llum, amb la llum de fora no és necessari cap llum més però un cop dins l'Eira encen la llum artificial i pasa una cortina gris clar pel finestral.

El Nalssi s'asseure a una butaca blanca que esta perpendicular al sofà, jo i la Kya ens em apropat, hi ha una taula rectangular de vidre i al voltant dos sofàs posats paral·lelament i dos butaques posades paral·leles entre elles i perpendicular als sofàs. D'objectes de decoració no hi ha més que un quadre que ocupava gairebé tota la paret, la veritat és que no el sabria descriure però talla tota l'elegància de la sala.

-I ara que?- diu el Sky.

-Doncs primer li portaré alguna cosa de veure a les invitades- contesta l'Eira de forma una mica agressiva.

-A mi m'agradaria veure una mica d'aigua.- diu la Kya mentre seu davant al Nalssi, se la veu molt còmode, com si estigués a casa seva.

-Per mi no fa falta res, moltes gràcies. Vols que t'ajudi en alguna cosa?- dic.

-No, no. Tu asseu-te amb els altres. Fes com si estiguessis a casa teva.- Contesta l'Eira mentre va a la cuina que esta situada dins de la sala.

De cop es va fer un silenci que només em sembla incòmode a mi.

-Eh! Ja ho tinc!- diu el Nalssi tot orgullós- I per què elles dues no es queden a viure aquí!?

-Que!?- diem tots amb uníso.

-Però tu estàs boig o que?? I ja que estem per què no et quedes tu també a viure?!- respon el Sky fent una pregunta 100% retòrica i amb un punt irònic.

-Només era una idea...- s'excusa el Nalssi.

-Ha veure, seria una bona idea si no fos per què els nostres pares tornen demà del viatge i si no fos perquè elles han de tornar a casa algun dia.- diu l'Eira mentre ens deixa les begudes a la taula. Quan acaba s'asseure a un dels sofàs i afegieix amb un punt irònic. - Eh, però com tu vulguis.

M'agrada el punt irònic del grup, la veritat és que m'agrada tot el grup, em sento bastant còmode.

-D'acord, us dic que farem. Avui la Kya i l'Alba es quedaran a dormir a casa nostra- diu l'Eira mentre li fa una mirada el Sky- i demà ens despertarem molt d'hora i a les 7 sortirem de casa i anirem a casa de la Gea, qui el Nalssi haurà convençut anteriorment, i ella ens portarà a veure a l'Elian, queda clar?- l'Eira és una persona molt simpàtica però té un punt manaire. Ningú contesta però es dona a entendre que tothom esta d'acord.- Ara preparem el llit per elles dos que deuen tenir son.

El Sky es posa a preparar el llit, el Nalssi a fer el sopar i l'Eira ens explica com funciona tot i ens oferix roba, ens explica que la Kya i jo dormiríem juntes. Més tard la Kya es dutxa i mentrestant l'Eira em comença a parlar de la seva vida aquí i de què voldria ser de gran, també em diu que li hauria encantat viure a la terra i poder estudiar una carrera, i treballar de perruquera. Aquí només pots treballar de cinc opcions, depenent de l'element que puguis dominar et toca una cosa diferent, però sempre tens l'opció de ser mestre, també m'explica que ells no poden escollir quin element dominen i que a l'escola els hi ensenyen a dominar-los i a utilitzar-los a favor seu, diu que ella sap utilitzar l'aigua. No podem parlar de gaire cosa més, ja que jo me d'anar a dutxar, quan entro al lavabo esta la Kya amb una tovallola eixugant-se el cabell amb l'assecador, no me n'havia adonat fins ara però se la veu tan adulta, tan guapa... me posat vermella i ella m'ha dit "Que fa molta calor aquí?" jo li he fet que no amb el cap i he entrat a la dutxa. Quan he acabat ja fa estona que la Kya ha acabat de sacar-se el cabell i esta asseguda amb roba interior en el llit de l'Eira mentre ella li fa un pentinat.

-Alba! Te'n podré fer un a tu també?- diu l'Eira molt emocionada.

-No, gràcies, és que no m'agrada gaire que em toquin el cabell.

-Bé... d'acord.- diu l'Eira- per cert pots agafar tot el que vulguis de l'armari.

Obro l'armari i esta tot ple de roba, és estrany, ja que gairebé tota la seva roba és blanca, a més no té dessuadores, ni jaquetes, ni abrics.

-Com és que no tens dessuadores si ara en portes una?- pregunto.

-Ah! Doncs és perquè només tinc aquesta dessuadora. Mira, t'explico, jo sóc adoptada, ja que els meus pares van morir en un incendi quan jo era molt petita i els pares del Sky, que eren molt amics dels meus, em van acollir i la mare del Sky es va encarregar de buscar alguna cosa dels meus pares, però es veu que l'incendi ho havia cremat tot i només va aconseguir aquest penjoll de ma mare que estava en una caixa forta - diu mentre ens l'ensenya- i la dessuadora que el meu pare s'havia deixat a l'institut on donava classes. Per això és l'única que tinc i gairebé sempre la duc posada, mai em separo de cap de les dues coses.- es fa un breu silenci i diu- Ala! Ja està! M'ha quedat prou bé. Mira-ho a mirall i ja em diràs que tal.

Mentre la Kya es mira al mirall l'Eira m'ajuda a triar la roba, ho té tot molt ben organitzat, però tota la roba és o molt premuda o molt curta.

El final jo trio una samarreta que esta el fons de l'armari, és una samarreta blau clar, ample i de llargada fins al melic, i uns pantalons curts, blancs, de cintura alta i amples. La Kya tria un top de cinta blanc i uns pantalons llargs, amples, d'un color grisenc.

No miris a baixDonde viven las historias. Descúbrelo ahora