Depresyona Girdim

106 10 44
                                    

Sevgili okuyucularım,başlıkta yazdığı üzere ben depresyona girdim.O yüzden bölüm yazmakta gecikebiliyorum.Ama lütfen üstüme gelmeyi bırakın artık!Neler yaşadığımı bilmiyorsunuz!Anlamıyorsunuz!Oturduğunuz yerden konuşup "Niye bölüm yazmıyorsun?" demek kolay tabii!Ben neler çekiyorum,neler yaşıyorum haberiniz var mı?!Oturduğunuz yerden klavye delikanlılığı yapmak çok kolay tabii!

Ben ne kadar zor şeyler yaşadım biliyor musunuz siz?!Neler yaşadım anlatayım mı?Beni depresyona sokacak çok ağır şeyler yaşadım!

Dayımın kocasının eltisinin ilkokul öğretmeninin doğumunu yapan doktorun evcil hayvanının en yakın arkadaşı,eniştemin erkek arkadaşının ilkokuldaki sıra arkadaşının metresinin kayinçosunun ev arkadaşının patronuyla kaçtı!

Yaşadığım acıyı,sıkıntıları anlayabiliyor musunuz?!Daha bununla da bitmedi.Neler yaşadım biliyor musunuz?!

Amcam aslında annemmiş!

Dayımın eltisi de aslında babammış!

Bununla da bitmedi:Bu sabah çok ağır bir gerçekle yüzleştim:

Ben yıllardır kendimi kız zannediyordum ama aslında erkekmişim ve bunu bu sabah lavaboda fark ettim!

Neler çektiğimi görüyor musunuz?!

Ağır depresyondayım,çok acı çekiyorum anlayacağınız üzere.

Jjdkdjdjjdjdjrbjrjesjsjkdkdkdkdkkdmdmdmmsmdmdmmdkdkdmdmmdmdmdmmdmdkdmfkfkkfkfkdkkdkdkdkdkdkdm

Bir şey soracağım:3. paragrafa gelene kadar ciddi zannedenler kimler?Yazabilirler mi?

Bu bölüm Wattpad'in meşhur "depresyondaki" yazarlarının parodisini yapmak istedim.Bunu hikâye bölümü zanneden okuyucularımdan özür diliyorum.Hikâye bölümü yarın veya yarından sonraki gün gelir.

Bu arada yanlış anlaşılmak istemediğimden açıklama yapma gereği duyuyorum:Amacım kimsenin acısıyla,sorunlarıyla dalga geçmek değil.Tabii ki -kiminin büyük,kiminin küçük- herkesin sorunları,acıları vardır.Önemli olan da güçlü ve sabırlı olmaktır.Amacım kesinlikle kimsenin acısıyla,sorunlarıyla dalga geçmek değil.Kimse yanlış anlamasın beni.Benim burada dalga geçtiğim,parodisini yaptığım insanlar şu:

Bazı yazarlar üşendiğinden vs. bölüm yazmayı geciktiriyor.Olabilir tabii.Buraya kadar sıkıntı yok.Ama bir okuyucu niye bölüm gelmedi diye sorduğunda "Benim çok büyük problemlerim var!(Problem dediği şey 1 haftadır çıktığı erkek arkadaşının mesajına görüldü atması.)Neler çektiğimi görmüyor musun?!Sen kim köpek bana bölüm soruyorsun?!Depresyondayım ben!" diyip millete bağırıyorlar.(Bağırıyorlar dediğim "!" kullanarak yazıyorlar.)

Benim şu an dalgasını geçtiğim insan türü bu.Yoksa gerçekten ailevi problemler,aşk acısı vs. gibi problemleri olan insanlarla dalga geçtiğim yok.Yanlış anlaşılmayayım.

Kendinize iyi bakın.Sağlıcakla kalın.

Orijinal Bir Wattpad Hikâyesi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin