+ Opdracht 1; Beoordeling

75 7 6
                                    

redflowers-

Je hebt een hele mooie cover gemaakt. Je hebt er duidelijk een kleurenthema bij gekozen en het lettertype is erg mooi. Ik heb niet heel veel te zeggen over de cover. Ik vind hem erg leuk en doordacht!

SabinaTL

Wow, dit is echt een prachtige cover! Je hebt het heel goed geedit en goede afbeeldingen gekozen. Het past goed bij de fantasy genre. Je ondertitel klinkt een beetje romantisch, maar door de afbeeldingen die er bij zijn gekozen word het alleen maar leuker.

Let alleen wel op de letters in de rechterhoek, er staat daar Stephanie, dit is natuurlijk iets heel kleins. Het lettertype past er goed bij, aangezien de cover druk is en het lettertype erg rustig. De gloed er om heen is heel leuk gedaan en geeft kleur. Je hebt het heel goed geedit en alles ziet er erg realistisch uit. Alleen bij de hand waar een waar een kraai uit oprijst zie je niet welke in de voorgrond ligt, aangezien er over beiden een filter ligt, ook dit is een heel klein detail. Echt een prachtige cover, ik zie het zo in de boekenwinkel liggen!

iCandy-

Je hebt een hele mooie cover gemaakt! De overlapping van de titel en de auteursnaam vind ik erg mooi. En de witte strepen op de achtergrond geven het een leuke sfeer. Ik heb wel een tip. De genre die je hebt gekregen was Romantiek, dit zie er natuurlijk terug in de de afbeelding die je hebt gebruikt. Maar niet in het lettertype. Of in de sfeer van de cover, die meestal een tint roze of rood heeft (dit hoeft niet altijd), maar probeer het ook in meerdere dingen terug te laten komen dan alleen de foto die je hebt gekozen.

JustJenthe

Ook jij hebt een mooie cover. Het is duidelijk een Romantische cover een het past goed bij het verhaal. Ik heb wel een tip over de ondertitel. Ik vind het een erg mooi lettertype en het past er goed bij. Alleen de T's overlappen elkaar, dit is natuurlijk niet heel erg, maar als je de woorden iets verder uit elkaar zetten, dat ze helemaal los zijn of elkaar een klein beetje overlappen ziet dat er netter uit. Bij de auteursnaam vind ik het juist wel heel leuk, omdat er maar twee T's in zitten.

Ik vind het erg mooi dat er een frame omheen dit en ook date 'F' van Forever daar uit buiten gaat. De afbeelding die je hebt gekozen is erg donker, wat natuurlijk niet erg is. Maar probeer dan ergens de focus op te leggen, zoals op de zon. Door die lichter te maken knalt die er echt uit. Je zou het natuurlijk ook op de man en de vrouw kunnen leggen, maar probeer die dan ook lichter te maken.

Ik vind de kleur waarin je Forever in heb geschreven erg mooi. Het past goed bij de cover en het licht dat van de zon komt, ook maakt het de cover lichter en het geeft een mooi verschil tussen licht en donker.

Nevellicht

Je hebt een hele mooie cover gemaakt. In een specifieke kleurthema. Ik vind het een hele mooie. Het lijkt alleen wel erg op het verleden; dat zou meer lijken op een historisch fictie. Maar aangezien dat nog steeds fantasy kan zijn, maakt het niet heel veel uit. Ik heb niet heel ver er over te zeggen. Je kan goed zien wat bij elkaar past en ik denk dat je de volgende keer meerdere afbeeldingen kan gebruiken, aangezien je dit al goed kan bewerken. Heel goed gedaan!

Zilver_Storm

Je hebt een mooie cover gemaakt. Probeer alleen wel het goede formaat te kiezen. Als je niet weet hoe dat werkt, aangezien je dan de helft van de foto weg haalt, of het juist niet groot genoeg is. Zeg het dan even; dan kan ik je taggen waar het word uitgelegd. Je hebt een hele goede ondertitel gekozen en het maakt het veel avontuurlijker, maar probeer dat dan ook op de cover te laten weerspiegelen. Door het lettertype dikker te maken geeft het ook een avontuurlijke sfeer. Je hebt goede kleuren gekozen, wit en zwart. Dat past ook heel goed bij het bos. Goed gedaan!

KATRIEN2712

Je hebt een hele mooie cover gemaakt. Het past heel goed bij de genre. Je hebt een hele mooie afbeelding gekozen en heel goed de rook geel geedit. De ondertitel die je hebt gekozen is heel cool. Het lettertype dat je hebt gekozen past er ook heel goed bij, in dit geval maakt het niet veel uit, maar probeer voor volgende keren niet te veel verschillende lettertypes te gebruiken. Hier vind ik het wel heel leuk gedaan. Je hebt er ook een hele goede filter over heen gelegd die het ook een goede sfeer geeft. Let alleen wel op de ogen, die zijn door die filter heel scherp geworden en het haar dat er over heen valt is weggevaagd. Dit is natuurlijk iets heel klein. Heel goed gedaan!

xxannoniemxx

Je hebt een hele mooie cover gemaakt! Ik vind het een heel leuk idee da je Forever in steentjes hebt uitgespeld, heel origineel. Probeer wel de blur die er omheen is gelegd weg te vegen. Voor een van de eerste keren een cover maken vind ik dit echt heel goed! Ik heb wel nog een tip; wanneer je naar de ondertitel kijkt hoort dat niet bij de sfeer van de cover. Als je de ondertitel rood wil, doe het dan helemaal, dat maakt het iets netter en zorg ervoor dat het bij de sfeer van de cover hoort. Bijvoorbeeld een roze/rode laag leggen over de cover heen (natuurlijk niet te zichtbaar). Verder heb je het echt super goed gedaan!

Sleepy_And_Sad

Je hebt een mooie cover. Ik vind het lettertype dat je gekozen hebt mooi. Maar het werkt meestal beter wanneer je voor een avontuur genre cover een drukker lettertype mee kiest. Dat laat altijd meer de genre avontuur zien. Je hebt een goede ondertitel en de 'A' vind ik daar erg leuk bij gedaan. Probeer alleen meer over je cover te vertellen. Ik zie een meisje in een frame en ze is aan het wegrennen. Hierbij snap ik niet wat het verhaal is dat je cover probeert te vertellen.

FallingChocolate

Heel goed gedaan! Je hebt hele leuke afbeeldingen gekozen en die goed bij lekaar gewerkt. Het lettertype dat je gekozen hebt is heel cool en het laagje er omheen werkt hier heel goed. Denk de volgende keer wel aan de genre; Young Adult. Meestal zie je geen tekeningen op dat soort boeken. Ik vind de hartjes die er bij staan ook heel schattig en de plek waar je de titel hebt neergezet ziet er heel mooi uit.

Shawnrisesx_

Je hebt een hele mooie cover gemaakt. Ik vind de ondertitel ook heel goed bij het plaatje passen. Het is wel mooier als je die iets hoger zet, zo hoort het iets meer bij de cover en niet bij de zwarte laag er om heen. Dan kan je ook de ondertitel daar plaatsen, maar de plek waar hij nu staat is ook goed. Probeer het wel simpel te houden. Vooral het lettertype. Zo ziet het er realistischer uit. Je hebt een mooie cover gemaakt! Ik vind de barst ook heel cool bedacht.

BookLovergirl67

Je hebt een hele mooie cover gemaakt! Het lettertype dat je gekozen hebt is heel mooi en de afbeelding ook. Ik heb er niet veer over te zeggen behalve 1 ding: probeer ervoor te zorgen dat de titel en ondertitel laten zien wat er in de cover gebeurt.

ArcticIcecream

Je hebt een hele coole cover! Natuurlijk past het heel goed bij de Sci-fi genre. Ik heb nog een ding, probeer er voor te zorgen dat het lettertype leesbaar is. Omdat de onderkant dezelfde kleur heeft als de achtergrond. Ik vind het al heel goed gedaan voor een van de eerste keren!

SabinaTL 47.5/50
redflowers-  45.5/50
KATRIEN2712 45/50
FallingChocolate 44.5/50
iCandy- 42/50
JustJenthe 41/50
BookLovergirl67 40.5/50
Nevellicht 40/50
Sleepy_And_Sad 38/50
Zilver_Storm 37.5/50
xxannoniemxx 37/50
Shawnrisesx_ 35/50
ArcticIcecream 34.7/50

Maandelijkse Cover Wedstrijd!Where stories live. Discover now