Jedan.

165 8 2
                                    

Ne nam zašto ali obožavala sam kišu,donosila je upravo ono što mi je trebao nakon stresnog radnog dana u studiju Aurora,donosila je čist zrak i osvježenje. Obožavala sam je,i dok su se drugi sakrivali pod kišobranima kao miševi ja sam joj dopuštala da me okupa od glave do pete sa nadom da će mi podati neku novu snagu. I danas sam je sa prozora ureda promatrala kako pada,stopila sam se s njom,bila sam tako intenzivno zamišljena da nisam primijetila Paulu koja se uz normalno zatvaranje vrata uvukla u moj ured.
"Ako ti je otac vlasnik ove tvrtke i ako on može raditi što ga volja ne znači da to možeš raditi i ti Aurora."-dobacila je nakon što mi se došuljala iza leđa. Arogantna i okrutna,kao i uvijek. Bez imalo smisla za prirodu ili one rutinske stvarčice.Točno onakva kakvu je pamtim od malena. Šepurila bi se po studiju kao puran zanoseći bokovima u nadi da će mojeg oca odvojiti od moje majke i tako pridobiti pola studija.
"Oh to si samo ti."-odgovorila sam te sam se sa dvosjeda prebacila za radni stol prebirući po papirima. 
"Samo ja?Kako se ti to odnosiš prema meni? Znaš li ti tko sam ja"-počela je histerizirati,što me uopće nije čudilo jer Paula inače histerizira.
"Zapravo Znam Ti si Jedna ambiciozna, samouvijerena ....." - Zastala sam promatrajući ju kako se puše i uzdiže, te sam nastavila .- "Ali i jedna iskompleksirana žena koja je zbog samoće i starosti postala ovisnica o botoksu i wellnesu koji žao mi je što ti baš ja bi moram reci oduzimaju novce NE pomlađujući te nimalo. "- dovršila sam sa vragolastim osmijehom na usnama promatrajući kako se njezin ego iz visina brzinom svjetlosti vraća na zemlju među nas obične smrtnike.
"Necu trpiti tvoj bezobrazluk!" - rekla poručio je ljutito bacivši mi nekakve papire na stol.
"Bojim se da ćeš morati.Na tvrtci piše moje ime I danas-sutra ću postati stopostotna vlasnica, a samim time i samim tvoja šefica." -odgovorila sam te sam stavila naočale promatrajući ju preko ruba.
"Ti moja šefica, ni za sto života." - Odgovorila je ambiciozno te me pogledala prijekornim pogledom strogim.
"Imaš pravo, jer dok ja sjednem za očevu stolicu ti biti u mirovini" -rekla sam zadovoljno.
Nije ništa odgovorila samo mi se unijela u lice.
"Ovo nije gotovo!" - rekla je te je krenula prema vratima.
"Imaš pravo tek je počelo." - dobacila sam na što je ona dobila tikove koje je pokušala prikriti.
Odmahnula sam glavom te sam se zadubila u ugovore isrped sebe.
"Znači strašno ovaj studio postaje kupleraj umjetnih sisa i obrađenih playbackova,hoće li itko normalan ušetati u ovaj studio i snimiti neku dobru stvar koja će ukrasti srca fanova i razderati guzove hejterima."-komentirala sam na glas kada sam vidjela s kime smo sve sklopili ugovore. Zgrabila sam telefon te sam nazvala oca.
"Slušam malena..."-javio se blago.
"Dobro što s vama nije u redu? S kime to potpisujete ugovore? Mi ne proizvodimo glazbu mi proizvodimo šrot?!"-pobunila sam se.
"Nemoj mila i ti pjevači imaju svojih kvaliteta...".rekao je otac
" A kojih to? Kakva kvaliteta proizlazi iz stiha: "a ja opijena tobom po krevetu se valjam i drugome zbog tebe svoje oči maljam?" ili ne ne ne..čekajjj..čekaj " zbog tebe umirem dragi noćima jer tvoje je tjelo hram mojim očima? "-upitala sam isprovocirano.
"Ako misliš da možeš bolje nađi mi bolje pjevače i s njima sklopi ugovore i suradnju,te mi donesi profit do tada se nećemo natezati oko toga.A sad me ispričaj tvoja majka me čeka na drugoj liniji."-rekao je blago te je poklopio.
"koja flagma od čovijeka pa ja ne vjerujem.Aurora nije studio za snimanje glazbenih pornića nego za ozbiljnu glazbu"-rekla sam sama sebi te sam uključila kompjuter. 
I upravo i počinje moja priča,tu se rađa u potrazi za dobrim stranim glazbenim žanrom,za mladim nadama i nečim drugačijim. Tu počinje priča koja me uz mnogo lekcija i borbe naučila da se za sve u životu treba boriti,te da se ništa ne dobiva na lijepe oči. Neizmjerno sam zahvalna životu što me je baš u pravom trenutku bacio u tu priču pokazivajući mi da nije sve sastavljeno od meda i mljeka.A što je najbolje donio mi je i nešto o čemu sam dugo sanjala. Neku novu ljubav koja će nadjačati i onu ljubav koju sam osjećala prema kiši.
Moje ime je Aurora Boo a ovo je moja priča.

Aurora.Where stories live. Discover now