11

684 43 42
                                    

Azi era miercuri , iar Tae a ,,adormit,,luni dimineața . Era mort de foame , isi simțea burtica cum începe a scoate sunete , semn ca îi era foame . A incercat sa se ridice , dar o durere insuportabila ia paralizat tot corpul .

A incercat sa se ridice , dar doar a stat in capul oaselor . Și-a tras un maiou și o pereche de șorti scurți și a incercat sa se ridice , zău era paralizat , nu simțea nimic decât durere , peste tot .  Nu credea ca va fi pedepsit așa doar pentru ca și-a vizitat mama , dar Tae doar a închis ochii , și și-a stăpânit lacrimile . A decis sa se ridice , dacă nu , va leșina din nou , din cauza foamei . Sa pornit sa se ridice , când o usa sa trântit , Tae sa speriat și a căzut jos. In tocul ușii , stătea jungkook , cu un prosop in jurul taliei , și cu abdomenul gol. Tae a început sa se sperie de acea imagine . La început Jk arată woaw in acea ipostaza , dar acum , începea sa tremure necontrolat , ii era frica , era traumatizat .
Jk la luat pe Tae care a început a tremura și a plânge .
Tae: t-te r-rog-g , n-nu m-mai pot . L-lasă-mă . Jk doar îl pune pe pat și se uita la el , insistent .

Jk: unde ai fost ?
Tae:...
Jk: unde ai fost , Tae?
Tae: doar își trăgea nasul
Jk: Tae , miam făcut griji , eram nervos , îmi pare rău, zice și își pune mâna pe piciorul lui . Tae doar evita atingerea lui și se ferește .

Jk:răsufla disperat , și se uita atent la Tae , vedea clar Tristețe , frica , dezamagire , și ura , și nu in ultimul rând , dorința ca el sa moara . Știa asta , și știa asta foarte bine .

Jk: Tae , uitate la mine te rog .

Tae doar își întoarce privirea Spre el și zice :
Tae: ce e jungkook ? Ce mai vrei?
Jk: mai ții minte când te-am luat ? Când tiam zis doar ca vreau pe cineva lângă mine , dacă mai fi iubit , ar fi fost diferit , am fi putut fi un cuplu acum , dar tu ai ales calea grea .

Diseară o sa îți zic ceva, dar , doar dacă tu o sa ma accepți , e un secret mare , și periculos , dar , vreau sa începem ceva nou și sa nu avem secrete . Eu îți zic acel secret , și tu îmi zici unde ai fost , bine?

Tae: jungkook , nu pot ....
Jk: ce nu poți iubire ?
Tae:nu te pot accepta , îmi pare rău ...
Jk: dar ... de ce ? Chiar vrei sa trăiești toată viața cu mine , neacceptânduma?
Tae: nustiu ce crezi tu Jk , dar eu voi scăpa intr-o zi de aici , și tu nu ma vei găsi , voi fi insfarsit liber , voi fi fericit , deci , o sa încerc sa te evit cât mai mult , pentru ca acea zi va veni curând .
Jk: Tae , îmi pare rău sa îți ruinez viseze , dar no sa se intimple , stiu ca ma detești , Dar... nu crezi ca va fi mai simplu sa ma accepți și sa fim Fericiți , știi ca no SATi dau drumul , NICIODATĂ .

Jk: îți dau timp până diseară , te aștept in grădina din spatele casei , la ora 20:30 .

Acum hai sa păpăm .


Yey , am postat și eu ❤️❤️❤️🍥

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 29, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Obsessed to you Where stories live. Discover now