•23• Ψυχική Δύναμη

1.5K 170 24
                                    

Πλευρά Κάμερον

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Πλευρά Κάμερον

Εδώ και πολύ ώρα δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την στιγμή που μια ντουζίνα γιατροί και νοσοκόμες εισέβαλαν στο δωμάτιο της και την μετέφεραν γρήγορα προς τα χειρουργεία. Η Ξανθή δίπλα μου κλαίει, δεν μπορεί να ξεφύγει το μυαλό της. Ο Νας προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος αλλά είναι και αυτός έτοιμος να λυγίσει. Οι ώρες περνάνε δύσκολα, έχει περάσει σχεδόν τρίωρο από την ώρα που την μετέφεραν με το φορείο. Έφυγαν τόσο γρήγορα που ίσα τα μαλλιά της πρόλαβα να ξεχωρίσω. Από πίσω τους πήγαμε και εμείς με αργά βήματα, πλήρως αποκαρδιωμένοι. Οι σιδερένιες καρέκλες των χειρουργείων μου φαίνονται ακόμα χειρότερες από τις προηγούμενες, ή ίσως εγώ το αντιλαμβάνομαι έτσι. Τα λεπτά περνάνε μέχρι που η πόρτα του χειρουργείου ανοίγει απότομα. Σηκωνόμαστε όρθιοι στην στιγμή. Η Ξανθή βγαίνει μπροστά από εμάς για να μιλήσει με τον γιατρό.

Ξανθή - Γιατρέ, πώς είναι;

Γιατρός - Είστε συγγενικό πρόσωπο;

Η Ξανθή τον τραβά παραδίπλα και μιλάνε για δύο καλά λεπτά. Σφίγγω τις γροθιές μου και τις χώνω στην τσέπη μου. Λίγο ακόμα να αργήσει, θα τον πιάσω από τον γιακά.

Γιατρός - Λυπάμαι αλλά αν δεν είστε συγγενικό πρόσωπο, όσο και να επιμένετε, δεν μπορώ να κάνω κάτ-

Ξανθή - Τον παίρνεις αγόρι μου; Είμαι ο μόνος άνθρωπος που έχει κοντά της, δεν έχει συγγενείς!

Η Ξανθή ψιθυροφωνάζει και εγώ κοιτάζω στραβά τον γιατρό. Ο Νας με σκουντάει στον αγκώνα αλλά κάνω ότι δεν τον βλέπω.

Γιατρός - Αυτό αποκλείετ-

Κάμερον - Πόσο πάει το γαμημένο φακελάκι;

Τον διακόπτω και εκείνος γυρίζει να με κοιτάξει. Παραδόπιστος. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω το κορίτσι μου λεπτό παραπάνω εδώ μέσα.

Γιατρός - Είστε ο;

Κάμερον - Κάμερον Ντάλας.

Σφίγγω τα δόντια μου, θα μου πιει το αίμα αυτός ο γυμνοσάλιαγκας. Πώς καταφέρνουν αυτά τα ζώα να γίνονται γιατροί;

Πώς να διαχειριστείτε ένα Κακό ΑγόριWhere stories live. Discover now