Intro

8.3K 95 17
                                    

Mijn moeder staat bekend om haar uitspraken zoals ‘Be yourself’. Nou mam, het is niet zo makkelijk als je het zegt. Want wie is ‘yourself’? Is dat het meisje wat je bent op school, bij je vrienden? Is dat het meisje wat je bent na school, thuis bij je familie? Of is dat het meisje wat je wordt als je met de jongen bent waar je al sinds je hem kent een crush op hebt en nog steeds niks durft te zeggen? Wie ben ik? Wie is Rose Madison Styles?

Op mijn paspoort staat het zoals bij ieder ander, heel zakelijk. Rose Madison Styles. New York USA, 15 Augustus 2019. Dochter van Harry Edward Styles en Jane Sophie Styles. Woont op Kensington Road 23, London UK. Gaat naar Buckingham High School. Kreeg 5 jaar geleden een broertje, Lucas Caspar Styles. 

Me vrienden op school, Dylan Malik, Max Horan, Thom Tomlinson, Jim en Andy Payne, Ellis Johnson, Chloe Adams en tot slot de jongste, het zusje van Thom, Madelyn Tomlinson. Zij, zij zullen me beschrijven als ‘het meisje’ van de groep. Jep, een echte girly girl, that’s me. Ook zullen ze zeggen ‘net haar moeder’. Spontaan zoals zij is, zelfde interesses, en tja het schijnt dat ik ook op haar lijk. In tegenstelling tot mijn kleine broertje Luc, wat net papa is. Zijn blauwige ogen zijn dan wel niet zo groen, en zijn krullen zijn dan misschien lichter, maar die grijns. Ik zweer, hij krijgt met die grijns alles voor elkaar bij mama, net als papa altijd krijgt. Ik denk dat mama een zwak heeft voor die twee mannen.

Over mannen gesproken waar je een zwak voor hebt. Ik weet nou niet waar ik voor val. De donkere ogen van Dylan, met die scherpe kaak lijn. Die glimlach en bruine haren van Max of die dromerige ogen van Thom. Alle 3, bezorgen me zie die slappe knieën. Mama heeft het maar over ‘teenage love’. Dat het allemaal nog wel komt. Dat ik nog jong ben. Maar nu is de vraag, ‘What is teenage love?’.

Laten we het erop houden dat het leven van een bijna 16-jarige niet makkelijk is. Al helemaal niet met de naam Styles.

What's Teenage Love?®Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu