HEMEN ARASIN 🔮Mor enerji ritüeli

1.3K 20 1
                                    

Bu ritüel hem çok etkili hemde çok kolay ,malzemelere geçmeden önce gün olarak .... salı, çarşamba yada cumartesi tercih edilmelidir, söylenilen şekilde yapılırsa mutlaka sonuç alınır.
Malzemeler: 2 adet mor mum , 1 adet mor kalem , keçeli yada herhangi bir mor olur avuç içine de yazacağımız için seçim ona uygun olmalıdır hepsi bu .
     Yapılışı: bu ritüelde size enerji veriyor olacağım bu yüzden yapmadan önce Senal Dilek aracılığıyla gelen mor enerjiyi kabul ediyorum diyebilirsiniz, söylediğim günlerden herhangi birinde yatmadan hemen önce başlıyorsunuz , enerji niyetinizi yaptıktan sonra , mumlarınızı yakıp sol avuç içinize sevdiğinizin ismini sağ avuç içinize kendi isminizi mor kalemle yazıyorsunuz , görseldeki numaraları önce sol elinize tek tek 9-3-8 diye okuyorsunuz 21 defa sonra sağ elinize 21 defa , ellerininizin avuç içlerini birbirine hızlı hızlı sürtüyor ve enerjiyi aktif ediyorsunuz , avuç içlerinizdeki enerjiyi hissedeceksiniz zaten..... sonra yatağınıza uzanın ve ellerinizi 3. cü çakranızın üzerine koyun ve şöyle söyleyin , mor enerji alanımda aktif ve sevdiğim bunu hissediyorsun hemen beni ara seni özledim, fazla karmaşık olmasın bu kadar yeterli ve mumun yanına 1 bardak su koyuyorsunuz, mum kendi sönecek suyu sabah uyanınca içeceksiniz, 21 gün devam edin lakin 3 gün içinde sonuç alınıyor alınmazsa devam edebilirsiniz hergün yapmaya , mum sadece ilk gün için gerekli diğer günler sadece isim yazıp niyet ederek uyumanız yeterli olacaktır .

Süper ritüeller Where stories live. Discover now